Spiludbyderne: Storbritannien bliver i EU – intet Brexit

Spil på om David Cameron og Storbritannien vælger et nej og dermed et brexit

OPDATERET torsdag d. 23. juni kl. 13.40
De seneste meldinger fra Storbritannien tyder på, at briterne vælger at forblive i EU. Aktiemarkederne stiger svagt efter nogle nervøse uger, og oddsene på et “brexit” er tordnet i vejret. På blot et døgn er oddsene på et britisk brexit steget fra odds 4.00 til over 8.00 – altså en fordobling på under 24 timer. På samme måde er oddsene på “remain” naturligvis faldet tilsvarende. Igår kunne man hente 1.32 på “remain” og det odds er nu nede i 1.13. Er der værdi i 1.13? Formentlig er udfaldet af afstemningen afgjort her, hvor man endnu ikke engang har overstået halvdelen af valgdagen. En ting er sikkert: aktiemarkederne stiger ikke 13% på baggrund af et “remain” i morgen, så det er sidste udkald, hvis man vil slå mønt på brexit-afstemningen. Gevinster vundet hos spiludbydere med dansk licens er skattefrie, mens aktiegevinster beskattes ganske meget.

Spil med hos spiludbyderen med de bedste odds her

OPDATERET onsdag d. 22. juni kl. 14.31
Brexit-afstemningen løber af stablen i morgen, torsdag d. 23. juni, og briterne, investorer og gamblere holder alle vejret. De seneste prognoser – de såkaldte “brexit polls” – peger stadig imod at briterne vælger at blive i EU, men tallene er langt fra sikre. Siden nedenstående artikel blev publiceret er der sket det, at nej-siden har oplevet stor fremgang, og i flere uger var et “brexit” faktisk mest sandsynligt. Siden i sidste uge er pendulet igen svinget i retning af “remain”, og mordet på det britiske parlamentsmedlem Jo Cox tilskrives bl.a. en del af skylden. Den tragiske hændelse virker til at have flyttet en del sympati over på ja-siden, og i skrivende stund er der marginalt flertal til EU-tilhængerne.

Det pudsige er, at oddsene hele tiden har været komfortabelt med ja-siden, selv om nej-siden i ganske mange tilfælde har ført med pæn margin. Oddsene har derfor slet ikke afspejlet de mange brexit polls, og det er ganske usædvanligt. Igår mandag steg aktiemarkederne markant ovenpå sidste fredags melding om at “remain” igen fører an i meningsmålingerne, og selv om der i stort set alle polls er lagt op til dødt løb, så er aktiemarkedet og spiludbyderne sikre på at briterne ikke forlader EU. Det britiske pund har tabt ganske stor værdi i løbet af 2016, men har også fået et lille løft på det seneste.

De seneste brexit polls er alle uhyrligt lige. Faktisk er forskellen på ja og nej indenfor den statistiske usikkerhed, der er ved en meningsmåling. Du kan se de allerseneste brexit polls her.

Ønsker du at spille på et ja eller nej til brexit, så finder du de bedste odds hos spillebørsen Betfair. Spil med hos spiludbyderen med de bedste odds her.

Spil på BREXIT-afstemningen med markedets garanteret højeste odds hos Betfair STAY: odds 1.32 – LEAVE: odds 4.10

 

Nedenstående artikel blev publiceret 24. februar 2016

Torsdag d. 23. juni skal Storbritannien til stemmeurnerne for at stemme om at forblive i EU. Medierne er allerede fyldte med optakter til og analyser af folkeafstemningen, som kan få særdeles store følger for ikke bare briterne, men hele Europa som vi kender det. Spiludbyderne er naturligvis klar med odds på om vi får et såkaldt Brexit (British exit) eller ej.

Oddsene tilsiger ikke et Brexit

Spiludbyderne er alle enige om at briterne i juni vil stemme for at forblive i EU. Oddsene er alle i EU-tilhængernes favør – og de er tilmed også ret ens hos de forskellige spiludbydere. Der er ikke de store udsving, og der er på nuværende tidspunkt ikke nogen spiludbydere som skiller sig markant ud. Oddsene på et “ja til forbliven i EU” ligger i skrivende stund i omegnen 1.36-1.45, mens man på et “nej” kan hente 2.70-3.15. Oddsene har rykket sig en smule den seneste uge efter det i weekenden lykkedes premierminister David Cameron at indgå en aftale med de andre EU-medlemslande (et kompromis vil nogen nok mene). I grove træk dækker kompromisset over den såkaldte børnecheck, diverse sociale tilskud, ændring af forholdet mellem euro-lande og ikke-eurolande samt en bestemmelse om at Storbritannien ikke skal blive del af en europæisk superstat. Dermed vil Storbritannien bl.a. også beholde sin egen valuta fremadrettet. Aftalen betegnes som både en succes og fiasko alt afhængig af hvilken fløj man taler med.

Spilforslag: Hillary Clinton bliver amerikansk præsident

David Cameron har gjort det klart, at den kommende folkeafstemning ikke bliver gentaget hvis det bliver et nej, så der er tale om en definitiv udmelding fra de britiske vælgere. Afstemningen om Storbritanniens europæiske tilhørsforhold d. 23. juni er derfor af særdeles vigtig karakter for ikke bare Cameron & co., men også EU som et fælles projekt med en fremtid. Det er svært at se et EU uden Storbritannien, og derfor har flere politikere fra det europæiske kontinent været ude og støtte pro-EU-siden i det britiske. Londons magtfulde borgmester, Boris Johnson, støtter dog et Brexit, og selv om oddsene tilsiger et ja lige nu, så er intet givet på forhånd.

I modsætning til i Danmark er der mange britiske politikere, som ikke følger partiets anbefalinger i forhold til den udstukne politik. Vi finder derfor tilhængere og modstandere af EU hos både de Konservative og Labour. Kun i UK Independence Party (UKIP) er der total enighed om hvad man vil i forhold til EU – og i dette tilfælde vil partiet med Nigel Farage i spidsen ud af EU så hurtigt som muligt.

Hvad siger meningsmålingerne?

Som det kan se på nedenstående grafik fra whatukthinks.org, så er løbet ganske tæt. I skrivende stund fører EU-tilhængerne 54-46, og indenfor det seneste halve år har den største føring været på blot 10%. Der er derfor ikke noget statistisk, der gør at sejren til ja-siden er hjemme. Der kan ske meget på tre måneder – specielt i den meget aktuelle flygtningedebat, som naturligvis også raser i Storbritannien.

Brexit meningsmålinger - se hvad briterne vil stemme i folkeafstemningen

 

[divider]Odds på Brexit-folkeafstemningen – Danske Spil[/divider]

Brexit eller ej - spil på folkeafstemningen i Storbritannien hos Danske Spil

 

[divider]Odds på Brexit-folkeafstemningen – Unibet[/divider]

Stemmer UK ja til at forblive i EU? Spil med hos Unibet

 

[divider]Odds på Brexit-folkeafstemningen – Bet365[/divider]

Spil på den kommende brexit eu-folkeafstemning hos Bet365

 

[divider]Odds på Brexit-folkeafstemningen – Scandic Bookmakers[/divider]

EU-valg-odds fra Scandic bookmakers

 

[divider]Odds på Brexit-folkeafstemningen – Betfair Spillebørs[/divider]

Spil på EU-folkeafstemning hos Betfair - Se odds her

Relevante links:

Alt hvad du bør vide om folkeafstemningen fra BBC

Seneste meningsmålinger fra The Telegraph

(Artikelfoto: DFID / Flickr)

Spil på om Storbritannien stemmer ja eller nej til at blive i EU