Super Bowl-konkurrence om store præmier

Super Bowl-konkurrence hos NordicBet om kæmpe præmier

Søndag nat spilles finalen i amerikansk fodbold – den såkaldte Super Bowl. Årets Super Bowl står i mellem Denver Broncos og Carolina Panthers, og der er lagt op til et brag af en kamp mellem aldrende Peyton Manning og årets helt store oplevelse Cam Newton hos Carolina. Spiludbyderen NordicBet er klar med en stor konkurrence, hvor der er præmier til mere end 50.000 kr. på højkant. Det er ganske simpelt at deltage i gættelegen. Svar på nogle quiz-spørgsmål, sæt et spil på 100  kr. på Super Bowl og du deltager i konkurrencen om alle herlighederne.

Sådan deltager du i den store Super Bowl-konkurrence

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne Super Bowl-quiz. Kampagnen hedder kort og godt: “Forudsig Super Bowl og vind fantastiske præmier”. Svar på de otte quiz-spørgsmål om søndagens Super Bowl.
  • Placér et væddemål på mindst 100 kr. på Super Bowl til minimum odds 1.30. Du er nu med i konkurrencen om store præmier. Du bestemmer selv om væddemålet skal sættes pre-match eller live – og om det skal være en single eller som en del af et multispil.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Du kan deltage helt indtil kampstart. Kampen er programsat til at gå i gang kl. 00.30 natten mellem søndag d. 7. februar og mandag d. 8. februar 2016.
  • De 10 spillere med flest korrekte forudsigelser vil vinde præmier svarende til nedenstående præmieoversigt. Hvis to spillere står lige med samme antal korrekte forudsigelser, vil tie-breaker spørgsmålet være den afgørende faktor mellem disse to. Tie-breaker spørgsmålet er antal point i kampen.
  • Der er ingen gennemspilskrav på kontanter. Freebets: Nettooverskuddet skal omsættes tre gange til min. odds 1.50 indenfor 14 dage.

Spørgsmålene i NordicBets Super Bowl-konkurrence

Deltag i stor Super Bowl-konkurrence hos NordicBet

Præmier i NordicBets Super Bowl-konkurrence

Præmierne i NordicBets store Super Bowl-konkurrence

Som du kan se på ovenstående otte spørgsmål er det ikke helt nemt, men heldigvis behøver man ikke ramme alle spørgsmålene, og der er jo også præmier til top 10.

Konkurrenten Unibet er klar med et ganske lækkert tilbud til alle danske kunder: Få et risikofrit livebet på Super Bowl – du kan ikke tabe.

Super Bowl 50 mellem Denver Broncos og Carolina Panthers spilles natten ml. søndag d. 7. februar og mandag d. 8. februar 2016 kl. 00.30. Du kan se kampen direkte på TV3+ med optakt fra kl. 22.00.

Deltag i den store konkurrence om præmier for mere end 50.000 kr.