Thanksgiving-tips fra Claus Elming

NLFL-ekspert Claus Elming tipper de tre Thanksgiving-kampe i NFL

I dag fejres Thanksgiving ikke blot i USA men også i andre dele af verden. Masser af kalkun, græskartærte og naturligvis NFL-football er hovedingredienserne på en actionpacked torsdag, som byder på intet mindre end tre NFL-kampe på dansk tv. NFL-ekspert Claus Elming tipper de tre kampe som eksperttipper for Danske Spil, og skal man tro det omvandrende leksikon tager Carolina Panther deres 11. sejr i træk. Som det sig hør og bør spiller Detroit Lions og Dallas Cowboys på hjemmebane på Thanksgiving, og specielt kampen mellem Tony Romo & co. og ubesejrede Panthers er der store forventninger til.

Tips til Thanksgiving-NFL fra Claus Elming

Claus Elming tipper NFL for Danske Spil

Detroit Lions-Philadelphia Eagles

En kamp mellem to hold der har skuffet gevaldigt i denne sæson. Detroit Lions kan vel nærmest kun prale af sejren over Green Bay Packers – i Green Bay – mens Eagles med blot fire sejre må sande, at de ikke har levet op til favoritværdigheden i NFC East. Detroit er favorit pga. hjemmekampen, men ellers tegner det til en helt lige affære på Ford Field.

Claus Elming lægger faktisk ud med ikke at anbefale noget i denne kamp. Læs hvorfor her.

Dallas Cowboys-Carolina Panthers

Et clash af dimensioner – i hvert fald på papiret. Dallas Cowboys har fået sæsonstarten spoleret bl.a. af skade til stjerne-quarterback Tony Romo, og holdet får ganske svært ved at kvalificere sig til play-offs. Kun fordi NFC East er ganske sløj har de stadig en teoretisk chance, men det kræver sejr i de resterende kampe – inklusiv dagens kamp imod ubesejrede Carolina Panthers. Panthers står med 10-0, hvilket må siges at være en anelse overraskende. America’s Team aka. Dallas Cowboys er dog gjort til favoritter i kampen mod de sejrsvante pantere.

Claus Elming tror at Panthers vinder i Dallas til flotte 2.05. Læs hvorfor her.

Green Bay Packers-Chicago Bears

Den traditionsrige Thanksgiving afrundes med en sen nattekamp mellem Green Bay Packers og Chicago Bears. Green Bay Packers er stadig en af favoritterne til at vinde årets SuperBowl, og holdet har med 7-3 også nogenlunde levet op til forventningerne. Aaron Rodgers får i dag en chance for at vise sig på nationalt tv imod en modstander som bør besejres. Chicago Bears har blot vundet fire kampe i sæsonen, og det er sidste udkald hvis man skal opnå videre avancement.

Claus Elming synes at oddsene er lidt skæve – Packers er for store favoritter. Læs hvorfor her.

Thanksgiving Specials

I dagens anledning er oddssætterne hos Danske Spil ude med en række special-væddemål på de tre Thanksgiving-kampe. Ekspert Elming er naturligvis også ude med tre spilforslag til nedenstående specials. Se disse tips her.

Danske Spil har i anledningen af Thanksgiving lavet en række Thanksgiving Specials på aftenens kampe i NFL

Vi gør opmærksom på, at Claus Elmings ovenstående tips desværre ikke er tilgængelige hvis du tilgår spiludbyderen via mobilen. På en desktop-computer virker det ganske fint.

(Artikelfoto: Keith Allison / Flickr)

Se Claus Elmings tips til NFL hver uge ganske gratis hos Danske Spil