Tips til nedrykningsdramaet i Bundesligaen

Tips til nedrykningsdrama i Bundesligaen og meget mere

Lørdag eftermiddag spilles sidste runde i Bundesligaen, og mens mesterskabet for længst er blevet sendt til München, udspiller der sig et kæmpe nedrykningsdrama i bunden. En håndfuld klubber er i fare for at rykke ned – bl.a. hæderkronede klubber som HSV og Stuttgart. Unibet-eksperterne med Brian Laudrup i spidsen er klar med tips til bl.a. to af de mest afgørende kampe; Paderborn – Stuttgart og HSV – Schalke 04.

 

[divider]Paderborn – VFB Stuttgart[/divider]

Bundesligaen: Paderborn – Stuttgart

Paderborn-Stuttgart - tips til Bundesligaen fra Brian Laudrup
Brian Laudrup: “Et af flere nedrykningsdramaer i Bundesligaen, hvor begge hold stadig er i fare for at rykke ud. Men hvor Paderborn ufortjent tabte til Schalke sidste weekend – og dermed maksimalt kan nå en play off-plads, viste Stuttgart stor moral ved at vende 0-1 til 2-1 hjemme mod HSV. Og på denne nervepirrende dag, kommer det i høj grad til at handle om, hvem der har det nødvendige overskud, når det virkelig gælder. Det tror jeg, at Stuttgart har, uagtet at de er på udebane. Fra at have ligget sidst og nærmest være dømte til nedrykning, har de nu afgørelsen i egne hænder. Og den chance, lader de ikke gå fra sig, men kommer til at fuldføre en imponerende slutspurt, ved at redde livet i den bedste række”.

Spilforslag: 2 – 2.00

Paderborn – Stuttgart spilles lørdag d. 23. maj kl. 15.30.

Spil på Paderborn – Stuttgart her

 

[divider]HSV – Schalke 04[/divider]

Bundesligaen: HSV – Schalke 04

Hamburger SV har altid spillet i Bundesligaen, og selv om holdet har svære kår i disse år, regnes det for at være en af Tysklands største og mest hæderkronede klubber. I sidste runde får Hamborg-klubben besøg af topklubben Schalke 04. Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal kommer med deres bud på om den nordtyske gigant klarer frisag i en svær kamp.

Spilforslag til Bundesligaen; HSV-Schalke 04

HSV – Schalke 04 spilles lørdag d. 23. maj kl. 15.30.

Spil på HSV – Schalke 04 her

 

[divider]Chelsea – Sunderland[/divider]

Premier League: Chelsea – Sunderland

Spiltips til Chelsea-Sunderland fra Brian Laudrup

Brian Laudrup: “En kamp, der i grunden ikke betyder noget. Og så alligevel… Sunderland reddede livet med 0-0 mod Arsenal, og spillerne har utvivlsomt brugt det meste af ugen på at fejre det. Modsat fik Chelseas nykårede mestre en grim skramme i lakken, ved at tabe hele 0-3 til West Bromwich. Og jeg tvivler meget stærkt på, at en så ærekær træner som Mourinho vil tillade to svipsere i den samme uge. Derfor vil det blive et Chelsea-hold med en helt anderledes indstilling, der løber ind på Stamford Bridge til sæsonens sidste kamp. I øvrigt en kamp, der jo også kan blive sidste forestilling for flere trofaste spillere. Mod et Sunderland-mandskab, der er gået på ferie, kommer Chelsea til at vise, hvorfor de lige er blevet engelske mestre – og derfor forventer jeg en overbevisende sejr til hjemmeholdet”.

Spilforslag: (0-1) 1 – 1.85

Chelsea – Sunderland spilles søndag d. 24. maj kl. 16.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på Chelsea – Sunderland her

 

[divider]Lazio – Roma[/divider]

Lazio – AS Roma

Rom-derby i Serie A; Spiltips til Lazio-Roma
Brian Laudrup: “Der kommer ikke til at mangle tænding i Slaget om Rom, hvor begge hold kæmper om en den direkte CL-plads. Og så i øvrigt skal sørge for at holde Napoli bag sig. At der er masser af prestige på spil i dette lokalopgør, siger jo sig selv, og den intense kamp om andenpladsen giver bare kampen et ekstra pift. Især for Lazio, der møder Napoli på udebane i sidste runde og altså kan risikere at få en lang næse, når det gælder Champions League i den kommende sæson. At de også lige har tabt en pokalfinale til Juventus, er næppe noget der gavner moralen hos de lyseblå. En sejr over lokalrivalerne vil på alle måder gøre godt, men ingen af holdene har vist sig specielt stabile på det seneste. Begge har tabt til Inter (Roma også til Milan) og lader til at tabt pusten her i slutfasen. Når det så er sagt, vil tændingen helt sikkert være der fra første fløjt og jeg tror, at vi kan imødese en hårdt spillet kamp, hvor der ikke blive holdt tilbage i tacklingerne. Men det er stadig et lokalopgør i Italien – og den slags har det nu engang med at ende som de begynder, nemlig i en pointdeling”.

Spilforslag: X – 3.25

Lazio – Roma spilles mandag d. 25. maj kl. 18.00 og kan ses direkte på Canal 8.

Spil på Lazio – Roma her

Spil på weekendens store nedrykningsdrama i Bundesligaen her