Tre gode tilbud til slaget om København

Dagens bedste tilbud på slaget om København

Søndag aften er det blevet tid til endnu et kapitel i den drabelige kamp mellem de to evige rivaler fra Brøndby og FC København. Spiludbyderne er naturligvis klar med gode tilbud til slaget om København. Bliv ekstra godt klædt på til endnu et underholdende og dramatisk New Firm-opgør med et spil eller to på kampen.

[divider]Refundering af 200 kr. hvis dit væddemål ikke går hjem[/divider]

200 kr. cashback på Brøndby-FCK

NordicBet er klar med et tilbud om 200 kr. cashback. Spiludbyderen kalder selv tilbuddet for “risikofrit spil”, men med gennemspilskrav på de refunderede midler er det en sandhed med modifikationer. Ikke desto mindre er gennemspilskrav på cashback-tilbud ganske normale, og tilbuddet er da også fint hvis du ønsker at spille et 1X2-spil på slaget om København. Sådan fungerer tilbuddet:

  • Opret en konto hos NordicBet. Spring videre til næste punkt hvis du allerede har en konto.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Du finder den under “Special Tilbud” og dernæst “Få 200 kr. riskfree bet på Brøndby-FCK”. Tilmeld dig på kampagnesiden med den e-mail-adresse du benytter hos spiludbyderen.
  • Foretag et singlespil på kampens vinder (1X2) på præcis 200 kr. før kampstart på Brøndby- FC København.
  • Taber du dit spil på BIF-FCK, vil du i løbet af 72 timer modtage et riskfree bet på 200 kr. i form af en bonus. Bonussen skal omsættes mindst seks gange til odds 1.80 eller højere på odds før den er konverteret til cool cash.

Få 200 kr. cashback på Brøndby-FCK her

[divider]Få superhøje odds på enten Brøndby eller FCK[/divider]

Få odds 8.00 på både Brøndby og FC København

Spiludbyderen Betfair er klar med et godt tilbud til alle nye kunder. Du får simpelthen odds 8.00 på sejr til enten Brøndby eller FC København. Derudover får du også 1.000 kr. i freebets som en del af velkomstpakken. Sådan får du en god start hos Betfair – bemærk at det ikke er spillebørs-delen men udelukkende sportsbook-delen dette tilbud omhandler.

  • Opret en konto hos spiludbyderen med dette link – skal være dette link! Du skal oprette en konto med promokoden ZSKCCP.
  • Placér et Sportsbook pre-match singlespil på en sejr til enten Brøndby eller FC København til det nuværende odds (maks. kvalificerende indsats 100 kr.) Du kan godt spille mere, men kun 100 kr. vil tælle imod kampagnen. Kun dit første spil placeret på kampen vil kvalificere sig til det forhøjede odds.
  • Du får din potentielle gevinst fra det originale odds efter kampens afgørelse. Derefter udbetales dit forhøjede odds som en freebet-token indenfor 24 timer. Går dit spil ikke hjem, refunderes din indsats (op til 100 kr.) som ét freebet.
  • Du får desuden freebets til en samlet værdi af 1.000 kr. For hvert 5. singlespil af 100 kr., du placerer på spiludbyderens sportsbook modtager du et 200 kr. freebet. Læs mere om de eksakte regler på spiludbyderens hjemmeside.

Få odds 8.00 på Brøndby eller FCK

[divider]Knaldhøje odds på tre forskellige odds-varianter[/divider]

Få 98% i tilbagebetaling i the New Firm

TonyBet lever måske en lidt anonym tiværelse på det danske marked, men det er der ingen grund til. Selskabet leverer en ganske habil løsning til danske spillere, og et godt eksempel er dagens tilbud om knaldhøj tilbagebetalingsprocent. TonyBet giver dig 98% tilbagebetalingsprocent på alle 2-3-vejs, handicap og totaler. Det betyder med andre ord højere odds og større chance for dig til at skabe overskud. Sådan får du maksimal værdi:

  • Opret en konto hos TonyBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå til næste punkt.
  • Spil på nedenstående markeder med forhøjede odds.

Få 98% tilbagebetalingsprocent på slaget om København; Brøndby-FCK

Forhøjede odds på New Firm - Brøndby-FCK

Spil på knaldhøje odds på slaget om København her

[divider]Glem ikke alt det andet…[/divider]

Vores favorit spiludbyder Unibet er naturligvis også klar med et tilbud på slaget om København. Tilbuddet går ud på at du kan vinde 500 kr. ekstra, hvis du kan finde vinderen i den kamp samt i Feyenoord-Ajax og Arsenal-Tottenham. Læs mere om det tilbud lige her. Er du i tvivl om hvad du skal tippe i kampen på Brøndby Stadion, så kan du måske søge lidt inspiration hos eksperttipper Brian Laudrup. Læs ekspertens tip her.

Slaget om København – Brøndby-FC København – spilles søndag d. 8. november kl. 18.00 og kan ses direkte på TV3+ eller følges på DR P3 Radio.

(Artikelfoto: Global Panorama / Flickr)

Se en samlet oversigt over markedets bedste bonusser i oversigten