Tre spiltips til weekenden

Tre spiltips til weekendens fodbold

Eksperttipper Brian Laudrup er klar med tre spiltips til weekenden. To af kampene er topbrag, der er med til at afgøre henholdsvis topstriden og mesterskabet, mens den sidste kamp er et motivationsspil fra Premier League. Husk at hvis du gerne vil have tilsendt spilforslag fra landsholdslegenden – typisk spiltips til weekenden – så kan du blot oprette en konto hos spiludbyderen Unibet.

 

[divider]Tottenham – Hull[/divider]

Tottenham – Hull

Tottenham-Hull - spiltips fra Brian Laudrup
Brian Laudrup: “Tottenhams motivation for at komme i Europa League, synes i grunden at kunne ligge på et lille sted, hvorimod Hull er presset til at få noget med hjem fra London, hvis de vil bevare håbet om at blive i Premier League. At Tottenham er et meget bedre hold en Hull er naturligvis givet, men i en kamp hvor motivationen kan blive altafgørende, er det slet ikke utænkeligt, at Hull faktisk får noget med hjem. Hverken Harry Kane eller Christian Eriksen har spillet særlig godt på det seneste og det er i grunden symptomatisk for hele Spurs-mandskabet, der virker en smule ligeglade med det hele. Da Hull helt sikkert vil kæmpe for at holde håbet i livet, giver det god mening (og et godt odds) at tro på, at de i hvert fald ikke taber på White Hart Lane”.

Spilforslag: X2 – 2.10

Totenham – Hull spilles lørdag d. 16. maj kl. 16.00 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på Tottenham – Hull her

 

[divider]Manchester United – Arsenal [/divider]

Manchester United – Arsenal

Manchester United-Arsenal - spiltips fra Brian Laudrup
Brian Laudrup: “En rent ud sagt ”ligegyldig” topkamp, hvor det mere gælder princippet, end så meget andet. Manchester United kan med sejr midlertidigt gå forbi Arsenal og op på den 3.plads, der giver direkte adgang til næste sæsons CL. Men jeg har bare svært ved at se, hvordan Louis van Gaals tropper skal kunne slå et Arsenal-hold, der fungerer meget bedre som netop det: Et hold. United stjerneparade har mildt sagt været svigende i denne sæson og er som regel kommet til kort, når de støder ind i topholdene. Arsenal floppede fælt hjemme mod Swansea i mandags, men United kommer ikke til at stå så dybt som Swansea gjorde, hvilket vil give Arsenal hurtigløbere flere muligheder. Og de kan næppe være så ineffektive to kampe i træk. På den anden side har Gunners det stadig med at give lidt for meget væk bagtil, så det skulle komme meget bag på mig, hvis der ikke falder mål i begge ender”.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.63

Manchester United – Arsenal spilles søndag d. 17. maj kl. 17.00 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Manchester United – Arsenal her

 

[divider]FC Midtjylland – FC København[/divider]

FC Midtjylland – FC København

FC Midtjylland - FC København - spiltips fra Brian Laudrup
Brian Laudrup: “FCK kommer til Herning med 120 minutter i benene fra i torsdags. Ganske vist også med en pokaltitel i bagagen, men mon ikke FCM og træner Glen Riddersholm ikke var helt utilfredse med at se det skadesplagede FCK-mandskab komme på overarbejde i Parken? Med kun et par dage til at restituere, bliver det svært for FCK at dæmme op for FCM’s angrebsmaskine, der jo har gjort MCH Arena til et fort, hvor de indtil videre har gjort rent bord i denne sæson. Selvom der er tale om en slags DM-finale, regner jeg ikke med at FCK vil kunne forhindre hjemmeholdet i at tage endnu det afgørende skridt mod guldet. Prisen for DBU-Pokalen bliver, at FCK – som alle andre i denne sæson – lider et nederlag i Herning”.

Spilforslag: 1 – 2.10

FC Midtjylland – FC København spilles søndag d. 17. maj kl. 19.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på FC Midtjylland – FC København her

Opret konto hos den populære spiludbyder og få Danmarks største bonus på 5.000 kr. med attraktive gennemspilskrav