Unibet: 200 kr. risikofrit spil på CL-finalen

Unibet giver dig lige nu et 200 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen

Spiludbyderen Unibet giver dig nu muligheden for et 200 kr. risikofrit spil på CL-finalen. Årets Champions League-finale skal naturligvis piftes op med et par spil, og hvorfor ikke drage nytte af dette lækre tilbud fra den populære spiludbyder? Spil 200 kr. på finalen på San Siro, og hvis du taber dit spil får du indsatsen retur som en bonus. Bonussen skal kun gennemspilles én enkelt gang (intet minimum-odds), så du skal anstrenge dig for at tabe på dette flotte tilbud.

Sådan får du et 200 kr. risikofrit spil på slaget om Europas fodboldtrone

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde, så spring blot videre til næste punkt.
  • Tilbuddet om et 200 kr. risikofrit spil på CL-finalen er tilgængelig fra lørdag d. 28. maj kl. 12.00. Acceptér tilbuddet under “min bonus” på spiludbyderens hjemmeside.
  • Dit første placerede spil på kampen vil være risikofrit – op til 200 kr. Vinder du dit spil så beholder du gevinsten som altid. Taber du dit spil får du indsatsen tilbage som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles en enkelt gang (ingen minimum-odds).

Tag imod tilbuddet om gratis action på CL-finalen her

Det med småt

  • Du kan først drage nytte af tilbuddet fra lørdag d. 28. maj kl. 12.00 – altså godt ni timer før kick-off i Milano.
  • Dit risikofrie spil på Champions League-finalen gælder både for pre-match og live-væddemål. Du bestemmer selv hvad du vil spille på.
  • Ved systemspil vil det første afgjorte spil være risikofrit.

Se optakt til braget på San Siro med Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Anders Sigdal og Per Marxen. Hør bl.a. hvorfor Atleticos nederlag til netop Real Madrid i Champions League-finalen i 2014 kan medvirke til at Simeones tropper løber med trofæet i år. De tre eksperter er enige om at finalen mellem de to Madrid-mandskaber bliver supertæt.

Unibet er ikke den eneste spiludbyder, som er klar med et godt tilbud til årets CL-finale. Hos NordicBet kan du vinde kontanter i stor “gætte-konkurrence”, hvor det handler om at forudsige hvad der sker i finalen. Læs mere om den store CL-konkurrence her.

Bet365 er også klar med et tilbud om et risikofrit spil på Champions League-finalen. Den britiske spilgigant giver dig et risikofrit spil på 250 kr. – uden gennemspilskrav. Læs mere om ugens bedste tilbud her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet