Unibet med lækkert Australian Open-tilbud

Få op til 750 kr. refunderet hvis Federer eller Sharapova vinder Australian Open

Årets første Grand Slam-turnering skydes i gang mandag d. 19. januar, og Unibet er klar med et godt tilbud til sine mange tennisinteresserede kunder. Få op til 750 kr. refunderet på vinderspil hvis enten Roger Federer eller Maria Sharapova vinder deres respektive turneringer. Tilbuddet gælder for alle kunder, men deadline er allerede ved turneringens kampstart (søndag aften kl. 23.30), så der er ingen tid at spilde. Der er ingen gennemspilskrav på dette tilbud, så det må betegnes som et bud på markedets klart bedste Australian Open-kampagne.

Sådan får du op til 750 kr. refunderet på Australian Open

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede er kunde så hop blot videre til næste punkt.
  • Sæt et spil på vinderen af enten herre- eller damesingle-turneringen. For at få det maksimale udbytte af dette tilbud skal du sætte 750 kr. på vinderen af Australian Open.
  • Har du placeret et spil på vinder af herreturneringen og Roger Federer løber med titlen, så får du 750 kr. refunderet. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet.
  • Har du placeret et spil på vinder af dameturneringen og Maria Sharapova løber med titlen, så får du 750 kr. refunderet. Der er ingen gennemspilskrav tilknyttet.

Spil på Australian Open her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for væddemål sat før turneringens start.
  • Refundering vil kun ske for vinderspil på herresingle, hvis Federer vinder Australian Open herresingle.
  • Refundering vil kun ske for vinderspil på damesingle, hvis Sharapova vinder turneringen Australian Open damesingle.
  • Refundering vil finde sted senest 48 timer efter turneringen er færdigspillet.

Australian Open tegner til at blive mere spændende end længe i både herre- og dameturneringen. Hos herrerne er det sædvanligvis The Big Four der er mest tiltro til. Djokovic, Nadal, Murray og Federer er som altid store favoritter, men i år giver de nærmeste outsidere ikke astronomiske odds. Således er der stor fidus til både den japanske komet Nishikori og sidste års vinder Stanislas Wawrinka.

Hos kvinderne er det ikke overraskende Serena Williams, der er spået til at løbe med titlen. Serena Williams har dog ikke vundet turneringen i den uudholdelige hede i fire sæsoner, så der er formentlig lagt op til en mere jævnbyrdig affære end nogensinde. Sharapova, hard-hitteren Halep, Kvitova og det unge canadiske håb Eugenie Bouchard er de nærmeste favoritter. Danske Caroline Wozniacki er også spået en god chance, og det vil ikke være overraskende hvis hun opnår mindst en kvartfinaleplads.

Unibet live-streamer samtlige kampe fra Australian Open-turneringerne, så det vil være en god idé at være klar til en masse lækker tennis i selskab med en af markedets bedste spiludbydere. Eneste krav er at du har penge på kontoen.

Australian Open odds – herresingle

Australian Open odds herresingle

Australian Open odds – damesingle

Australian Open odds damesingle

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs vores guide til tennis betting

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus