Unibet signer Brian Laudrup

Brian Laudrup bliver tilknyttet Unibet som ambassadør

Unibet fortsætter oprustningen i kampen om det danske spillemarked. I dag har den skandinaviske spiludbyder offentliggjort, at man har signet Brian Laudrup som ny ambassadør.

Direktør for Unibet Danmark, Kim Olesen siger om aftalen: “Navnet Laudrup er lig med fodbold og ved at tilføje et så stort aktiv som Brian til vores danske hold, skaber vi yderligere synergi til vores kerneforretning.”

Brian Laudrup, Europamester fra ’92, er en fodboldlegende ikke kun i Danmark, men også i Glasgow, hvor han stadig nævnes blandt de største i Rangers’ historie. Og så kan han i øvrigt skrive FC Bayern München, Fiorentina, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam på sit internationale fodbold-CV.

“Netop det, at Brian gennem sine årelange erfaring fra TV, har udviklet sig til en fremragende formidler, har været en væsentlig årsag til, at Unibet har ønsket det samarbejde, der er blevet en realitet fra i dag,” siger Kim Olesen. ”At have Brian Laudrup som vores ambassadør for fodbold, er en del af den overordnede strategi som Unibet Danmark forfølger.”

Til aftalen siger Brian Laudrup: ”Både Unibet og jeg har en stor passion for fodbold og jeg ser meget frem til samarbejdet med en seriøs og troværdig medspiller som Unibet

Unibet er ’Af spillere, for spillere’ – og med dette løfte følger en forpligtigelse til at tilbyde kunderne det bedste indhold, de bedste analyser og det bedste produkt. At vi i dag kan tilføje Brian Laudrup som en del af Unibet Danmarks hold, anser vi som værende et stort skridt i vores ambition om at blive danskernes foretrukne spiludbyder”, slutter Kim Olesen.

Unibet er i særklasse en af de bedste spiludbydere på det danske marked, og her på Oddsfan.dk ser vi frem til at se mere til Brian Laudrup hos Unibet. Unibet har i forvejen et yderst kompetent hold af eksperter med bl.a. Mikkel Bischoff, Peter Piil, Per Marxen, Anders Sigdal og Morten Bruun ombord.

Husk at du lige nu kan få en måneds gratis TV2 PLAY af Unibet. Læs mere om tilbuddet her.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Opret konto og få velkomstbonus og gratis TV2 PLAY i en måned

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus