Unibet sportsbook med spritnyt design

Unibet Sportsbook med nyt design og nye features

Unibet præsenterer spritny sportsbook med nyt design og masser af lækre funktioner. Den populære skandinaviske spiludbyder har i disse uger løftet sløret for en ny og forbedret sportsbook, og vi har kigget lidt på hvilke forbedringer som alle os Unibet-kunder kan drage nytte af.

Unibet sportsbook med nyt og forbedret design

Visualisering

Unibet er som mange andre spiludbydere hoppet med på vognen med real-time visualisering af forløb og hændelser under live-kampene. Hvis du ikke kan se kampen på tv eller live-streame den på nettet kan det være svært at følge med, og det råder visualiseringen til dels bod på. Man kan se udvikling, kamphændelser og statistik på en helt ny måde. Hvis du føler at du nærmest ikke kan leve uden visualiseringen kan du tilmed skyde funktionen op i stort format, så det fylder en ret stor del af din skærm – denne funktion kaldes ikke helt uambitiøst “biografvisning”. Det betyder også, at du nu kan livestreame alverdens kampe og begivenheder i en anelse større format. Det går bestemt i den rigtige retning.

Hvor meget du kan drage nytte af visualiseringen og de tilhørende statistikker afhænger naturligvis også af den specifikke sportsgren. F.eks. er det meget lækkert at kunne se vinderen af hver eneste bold i tennis, mens det måske er knapt så vigtigt at vide, at en tilfældig Swansea-spiller fik gult kort i det 14. minut.

Personlige indstillinger

Den nye sportsbook husker dine tidligere søgninger og seneste spil. Dermed opnår du hurtigere og mere relevant adgang til de spil og sportsgrene du interesserer dig for. Søgefunktionen er knapt så vigtig, da navigationen allerede er ganske fin. Har du alligevel brug for lige at spille en mønt på f.eks. River Plate eller andre hold, ligaer og sportsgrene uden den helt store fokus, så er søgefunktionen specielt anvendelig.

Masser af statistikker

Nu kan du se statistikker for alle pre-match og live-kampe. Statistikken for live-kampene er klar mest bevendt sammen med visualiseringerne. Pre-match statistikkerne begrænser sig pt. til holdenes form (seneste seks kampe) samt de seneste fem indbyrdes opgør. Ikke videre den helt store forbedring, men fint hvis man ikke lægger mere i statistik, og ikke har lyst til at forlade siden for at finde disse informationer.

Nyt design

Designet på den nye Unibet sportsbook er markant forbedret. Flere lyse farver og knapt så mange tunge sorte og grønne farver. Forsiden er ganske let og byder velkommen på en særdeles indbydende måde. Væk er fokus på indhold centreret på midten af siden. Designet minder nu mere om det vi kender fra Bet365 (bare langt flottere præsenteret), hvor hele siden udnyttes til fulde. Benytter du en stor skærm tilpasser siden sig derefter, og sidder du på en mindre mobil enhed du også det optimale ud af siden. Man kan godt se, at spiludbyderen designmæssigt lige er steppet en generation op.

Forbedret hastighed

Der var egentlig ikke meget at udsætte på den tidligere version af Unibet sportsbook (som du i øvrigt stadig kan tilgå på hjemmesiden), men det klart største problem i vores øjne var den manglende hastighed. Det var en ret langsommelig oplevelse at køre så meget flash på sin computer, som ofte var ved at eksplodere, hvis man bare havde et par yderligere vinduer åbnet samtidig. Det problem virker Unibet bestemt til at have løst ved helt at have droppet Flash til fordel for HTML 5. Siden loader ekstremt hurtigt og den crasher heller ikke længere. Den forbedrede hastighed er i vores øjne med afstand den vigtigste ændring i forhold til den gamle version.

Den nye Unibet sportsbook-software er som altid når vi snakker Unibet leveret af svenske Kambi. Kambi leverer bl.a. også til 888.dk, og vi kan måske også forvente den nye sportsbook-software implementeret hos den internationale spilgigant. Indtil da kan vi gå EM-slutrunden i møde hos landets måske bedste spiludbyder med en stærkt forbedret spiloplevelse.

Har du endnu ikke har stiftet bekendtskab med den skandinaviske spiludbyder, så glem ikke at tjekke selskabets flotte velkomstbonus ud. Unibet tilbyder lige nu en velkomstbonus på 100% – op til 1.500 kr. Velkomstbonussen er kåret til Danmarks bedste bonus, og gennemspilskravene er da også kun seks gange til min. odds 1.40. Læs mere om den populære velkomstbonus her.

Oplev den nye og forbedrede betting-software her

Få et risikofrit spil på 100 kr. på Unibets lækre betting-app til mobilen