United lægger ud hos Swansea

swansea manchester united odds

Premier League-sæsonen begynder i denne weekend, og allerede i første runde er der lagt op til et brag af en kamp set med danske øjne. Laudrups drenge fra Swansea tager imod de forsvarende mestre Manchester United, og det kan blive et brag af en kamp.

Swansea har forstærket sig markant op til denne sæson, og man håber at den større bredde kan forhindre, at holdet brænder ud sidst på sæsonen, som det gjorde sidste år. De på papiret to største tilgange er angriberen Bony og midtbanespilleren Jonjo Shelvey. Førstnævnte er udset til at skulle bakke Michu op i forreste geled, og kan han fortsætte sit flotte spil fra træningskampene ser det rigtigt spændende ud. Shelvey kommer fra en marginalspiller-rolle hos Liverpool, men den engelske u-landsholdsspiller kan sagtens gå hen og blive en profil hos waliserne. Jonathan de Guzman er ude med en skade.

Manchester United fremstår en del svækket i forhold til sidste sæson. Sir Alex er som bekendt ikke at finde på bænken længere, og den megen ballade om Rooney må have sat sine spor. Scholes har stoppet karrieren, og midtbanen ser mere tynd ud end længe. Hos United er der tvivl til det sidste om Carrick, Hernandez og Nani.

Bookmakerne er enige om at det bliver en tæt kamp, men også at United er favoritter til at tage sejren. De tre højeste odds i skrivende stund:

Swansea: 3.85 (Betfair)
Uafgjort: 3.50 (Bet365)
Manchester United 2.10 (Bet365)

Kampen begynder 18.30 og kan ses direkte på 6’eren.