Vind 1 million i stor EM-promo hos Unibet

Vind 1 million i stor EM-konkurrence hos Unibet

Vind 1 million kroner i Unibets store EM-promo. Konceptet er superlækkert. Det gælder om at tippe nul rigtige ud af 36 EM-kampe, så du skal altså være rigtig god til at ramme ved siden af – og hvem er ikke det? 🙂 Det er gratis at deltage, og tager blot fem minutter. Deltag i årets største EM-konkurrence ved at følge nedenstående nemme trin.

Vind 1 million hos Unibet – sådan deltager du i konkurrencen

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto og tilmeld dig konkurrencen. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Dernæst skal du gætte udfaldet af de 36 EM-kampe. Husk at det gælder om at få nul rigtige. Det foregår på helt traditionel vis med 1X2. Du deltager nu i konkurrencen om 1 million kroner.

Deltag i den store EM-konkurrence lige her

Det med småt

  • Du skal have en konto hos Unibet for at kunne deltage, og du kan kun deltage med én konto.
  • Vinderen får én million kroner. Hvis der er flere vindere, så deles millionen ligelig mellem vinderne. Er der f.eks. fire vindere får de hver 250.000 kr.
  • Hvis Brian Laudrup er den eneste vinder, vil millionen gå til velgørenhed – Kidsaid.
  • Millionen vil kun blive udløst, såfremt en eller flere rammer alle kampene forkert og får nul rigtige.
  • Ved deltagelse, deltager du i lodtrækningen om 50.000 kroner uanset hvor mange rigtige du får på din kupon. Lodtrækningen finder sted efter EM-slutrunden.
  • Hver dag bliver der trukket lod om 4x 1.000 kroner blandt deltagere som stadig har nul rigtige.

Vind 1 million ved at få nul rigtige i stor Unibet-konkurrence

Konceptet om at tippe færrest rigtige er godt nok set før, men ikke i så stort omfang og med så store præmier. Vi tager hatten af for en konkurrence, som lidt atypisk belønner alle os der tror, at vi har forstand på betting – men som så alligevel måske ikke har det. Det bliver spændende at se, om nogen rent faktisk formår at få nul rigtige – det i sig selv er ganske svært.

Vind 1 million kroner i årets største kampagne – og husk velkomstbonussen

Hvis du endnu ikke har en konto hos den skandinaviske spiludbyder, så husk at der lige nu ligger en 1.500 kr. stor velkomstbonus og venter. En bonus med ganske lempelige gennemspilsvilkår. Læs mere om en af markedets bedste velkomstbonusser her.

EM-slutrunden sparkes i gang fredag d. 10. juni, og deadline for at deltage i konkurrencen er samme dato.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet