Vind 20.000 kr. i stor El Clásico-konkurrence

Vind 20.000 kr. i NordicBets store El Clásico-konkurrence. Hvordan går det i Barcelona-Real Madrid?

Vind 20.000 kr. i stor El Clásico-konkurrence i denne uge. Spiludbyderen NordicBet er klar med en sjov og anderledes konkurrence i forbindelse med rivalopgøret mellem FC Barcelona og Real Madrid på lørdag. Gæt udfaldene i El Clasico og vind 20.000 kr. i stor konkurrence.

Vind 20.000 kr. på at forudsige Barcelona-Real Madrid

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Placér et væddemål på mindst 100 kr. på lørdagens El Clásico-opgør i Barcelona. Du bestemmer selv hvad du vil spille på; væddemålsvariant, til hvilket odds og om det skal være pre-match eller live. Systemspil tæller dog ikke med.
  • Gæt udfaldene af nedenstående spørgsmål. Du finder spørgsmålene på kampagnesiden på spiludbyderens hjemmeside. Kampagnen hedder ikke helt overraskende “Forudsig El Clásico og vind 20.000 kr.”. Du deltager nu i konkurrencen om masser af kontanter – se præmieoversigten længere nede på siden.

Deltag i den store El Clásico-konkurrence her

Det med småt

  • Du skal opfylde kravene om et kvalificerende spil på minimum 100 kr. på Barcelona-Real Madrid, som spilles på lørdag.
  • Spiludbyderens normale vilkår gælder ift. vundne freebets.

Vind 20.000 kr. i stor El Clásico-konkurrence hos NordicBet

Præmieoversigt

Det er ikke kun vinderen af den store El Clásico-konkurrence, som kan stikke afsted med en masse lækre kontanter. Der er præmier til top 10 efter nedenstående præmiefordeling.

  • 1. præmie: 20.000 kr.
  • 2. præmie: 5.000 kr.
  • 3.- 5. præmie: 2.000 kr.
  • 6–10. præmie: 200 kr. risikofrie væddemål

Forudsig FC Barcelona-Real Madrid her

FC Barcelona cruiser imod det spanske mesterskab, og der skal ske mirakler hvis ikke catalanerne endnu engang vinder La Liga. Et af de få hold der faktisk kan slå uovervindelige Barca er netop Real Madrid med BBC i storform (Bale-Benzema-Cristiano Ronaldo). Det er allersidste udkald for kongeklubben, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at indhente Barca. I sidste sæson vandt Real holdenes to indbyrdes opgør, så længere skal vi altså heller ikke tilbage for at finde seneste Real-sejr. Oddssætterne hos NordicBet har dog gjort hjemmeholdet til kæmpefavoritter – og det er der naturligvis en god grund til. Holdet har ikke tabt en kamp siden 3. oktober sidste år, hvor holdet måtte give fortabt til Sevilla. Hvordan går det i giganternes kamp på Camp Nou? Vind 20.000 kr. ved at deltage i ovenstående quiz.

Spil på El Clásico - kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid - hos Nordicbet

El Clásico mellem FC Barcelona og Real Madrid spilles lørdag d. 2. april kl. 20.30. Kampen kan ses direkte hos 6’eren.

Kan du ikke modtage 6’eren på dit tv, så kan du glæde dig over at flere af spiludbyderne livestreamer El Clásico ganske gratis. Se også hvilke bonustilbud du kan krydre den spanske topkamp med – der er masser af bonusser og freebets.

(Artikelfoto: collage af NordicBet)

Få risikofrit spil for 200 kr. på fodbold hver eneste uge hos NordicBet