Vind 30.000 kr. i derbyjackpot på lørdag

Vind 30.000 kr. i den store Derbyjackpot

Lørdag d. 7. februar er det store derbydag i europæisk fodbold, og det markerer NordicBet med en stor Derbyjackpot. Vind 30.000 kr. ved at gætte resultatet af de tre store lokalbrag som spilles lørdag.

Lørdag byder på tre interessant derbies i Europa. Om eftermiddagen står den på lokalopgør i London når Tottenham og Arsenal støder sammen på White Hart Lane. Kl. 16.00 er der topbrag i Madrid når Atletico og Real mødes i en direkte duel om mesterskabet i La Liga. Sidst, men ikke mindst, så afrunder Everton-Liverpool lørdagens perlerække af fodboldlækkerier når Beatles-byens to førende hold støder sammen i en klassisk blå/rød duel.

Sådan deltager du i NordicBets Derbyjackpot

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du springe videre til næste punkt.
  • Sæt et kombinationsvæddemål hvor du spiller på slutresultatet (ciffertips) af alle tre kampe på samme kupon. Du skal som minimum spille 25 kr. på dit væddemål.
  • Jo højere beløb du spiller for, jo større chance har du for at vinde jackpotten – det er beløbets størrelse der afgør hvem der vinder, i tilfælde af at der skulle være mere end én dygtig spiller som rammer alle tre resultater.

Det med småt

  • Du skal spille for minimum 25 kr. på en ciffertips-kombi for at deltage i den store derbyjackpot.
  • Rammer du kun to af de nævnte derbykampe på din kupon kan du stadig vinde. NordicBet giver nemlig et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kr. til den kunde der kommer tættest på.
  • Vinderne af kampagnen kontaktes senest fredag d. 13. februar.
  • Der er deadline for spil lørdag d. 7. februar kl. 13.45.

Deltag i Derbyjackpot-konkurrencen her

Vind 30.000 kr. i NordicBets Derbyjackpot

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets superlækre velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.