Vind 40.000 kr. ved at gætte Champions League-resultater

Forudsig Champions League-resultater og vind 40.000 kr. med NordicBet

Bolden ruller igen i Champions League i midtugen, og som altid er der lagt op til nogle spændende opgør fra cremen af europæisk fodbold. Spiludbyderen NordicBet er klar med en konkurrence, hvor det gælder om at gætte Champions League-resultater fra onsdagens runde. Vind 40.000 kr. hvis du er den eneste der forudsiger resultaterne – det er ganske gratis at deltage.

Gæt Champions League-resultater og vind 40.000 kr.

Sådan deltager du i konkurrencen om 40.000 kr. skattefrit:

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde skal du blot springe til næste punkt.
  • For at deltage i konkurrencen skal du have en konto hos NordicBet og have placeret et bet på min. 50 kr. indenfor 30 dage før registrering til konkurrencen.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnesiden hedder blot “Champions League Jackpot”. På kampagnesiden skal du gætte de otte Champions League-kampe, og blot tilføje den e-mail-adresse som du benytter hos spiludbyderen.

Vind 40.000 kr. i Champions League-jackpotten her

Det med småt

  • De 40.000 kr. udbetales til den NordicBet-kunde, der forudsiger udfaldet (1X2) af alle otte kampe d. 4. november. Beløbet vil blive indsat på spillerens NordicBet-konto, og vil være uden omsætningskrav.
  • I tilfælde af at flere spillere rammer udfaldet af alle otte kampe, vil vinderen findes ved lodtrækning.

Forudsig Champions League-resultater og vind 40.000 kr. hos NordicBet

Præmier i Champions League Jackpotten

Gæt Champions League-resultater og vind 40.000 kr.

Rundens mest imødesete kamp spilles formentlig på Allianz Arena i München, hvor Bayern München tager imod Arsenal i en revanchekamp. For blot 14 dage siden vandt Arsenal 2-0 over mægtige Bayern hjemme på Emirates Stadium, og det er ikke noget der huer de sejrsvante tyskere. Faktisk er nederlaget til englænderne Bayerns eneste nederlag i en betydende kamp siden den tyske Super Cup d. 1. august. Bayern München – Arsenal spilles onsdag d. 4. november kl. 20.45, og kan ses direkte på TV3+.

Gæt Champions League-resultater og vind 40.000 kr. eller iPad Air 2