Vind billetter til FCK-Brügge hos Unibet

Vind billetter til FCK-Brügge med Unibet.

Vind billetter til FCK-Brügge i Champions League – så lækkert lyder budskabet fra den populære spiludbyder Unibet. Det er ganske nemt at deltage i konkurrencen om de eftertragtede Champions League-billetter. Du skal blot spille for minimum 100 kr. på weekendens Superligakamp mellem AC Horsens og FC København.

Sådan vinder du billetter til FCK-Brügge i Champions League

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot hoppe til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud og tilmeld dig. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Spil minimum 100 kr. på weekendens kamp mellem AC Horsens og FC København. Der er ingen krav ud over at dit odds skal være minimum 1.40. Du bestemmer selv om du spiller pre-match eller live og/eller single el. double. Du deltager nu i lodtrækningen om  5 x 2 billetter til FCK-Brügge i Champions League.

Gå til kampagnesiden her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • De 5 x 2 billetter til FCK-Brügge er til Øvre A-tribunen til københavnernes første hjemmekamp i Champions League tirsdag d. 27. september kl. 20.45.
  • Lodtrækningen finder sted mandag d. 19. september.

Vind billetter til FCK-Brügge ved at spille på Horsens-FC København

Superligakampen mellem AC Horsens og FC København spilles søndag d. 18. september kl. 18.00 og kan ses direkte på TV3+. Champions League-kampen mellem FC København og Brügge spilles tirsdag d. 27. september kl. 20.45 og kan ligeledes ses på TV3+.

Vind billetter til FCK-Brügge ved at spille på Superligakamp

Unibet er allerede ude med odds på den vigtige Champions League-kamp mellem de danske og belgiske mestre. FC København er gjort til ret store favoritter efter det flotte resultat i Porto. Club Brügge fik derimod ørerne i maskinen imod engelske Leicester, så oddssætterne gør derfor københavnerne til overraskende store favoritter. Sidst de to mandskaber mødtes i Parken blev det til et 0-4-nederlag til FC København, så der er forhåbentlig lagt op til dansk revanche.

Spiludbyderen Unibet tilbyder lige nu en velkomstbonus med markedets bedste gennemspilskrav. Ja, faktisk er velkomstbonussen kåret til markedets bedste i en undersøgelse. Læs alt om velkomstbonussen her. Er du til til bonusser, risikofrie væddemål, odds boosts og freebets, så tag et kig på vores bonusoversigt, som byder på noget for enhver smag. Se en oversigt over markedets bedste bonustilbud her.

(Artikelfoto: Guillaume Baviere / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet