Vind billetter til FCK-Leicester i Champions League

Vind billetter til FCK-Leicester ved at spille for blot 100 kr.

Vind billetter til FCK-Leicester i Champions League hos spiludbyderen Unibet. Det er superhurtigt og nemt at deltage i konkurrencen om billetter til braget i Telia Parken onsdag d. 2. november. Du skal blot spille for 100 kr. på en af to udvalgte kampe i denne weekend.

Sådan deltager du i konkurrencen om billetter til FCK-Leicester

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe videre til næste trin.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden for konkurrencen om billetter til FCK-Leicester. Det kan du gøre lige her.
  • Spil for minimum 100 kr. til odds 1.40 eller højere på OB – FC København (søndag d. 23. oktober kl. 16.00)  eller Leicester-Crystal Palace (lørdag d. 22. oktober kl. 16.00). Du deltager nu i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til Champions League-braget i Parken.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig for at deltage i konkurrencen om billetter til FCK-Leicester.
  • Du bestemmer selv om dit kvalificerende spil skal være pre-match (sat før kampen) eller live.
  • Lodtrækningen om billetter til FCK-Leicester finder sted mandag d. 24. oktober kl. 18.00. Vinderne får direkte besked.

Vind billetter til FCK-Leicester ved at spille på Leicester-Crystal Palace hos Unibet

De forsvarende Premier League-mestre Leicester City har langt fra fået en drømmestart på sæsonen. Blot to sejre i otte kampe er det blevet til for Kasper Schmeichel & co., og holdet indtager en lidet flatterende 13.-plads før mødet med London-klubben. Crystal Palace er den bløde mellemvare i ligaen, og kun en sejr kan være tilfredsstillende for Ranieris tropper.

Vind billetter til FCK-Leicester ved at spille på OB-FCK

Kampen i Odense mellem OB og FC København er en kamp mellem to hold med hver deres agenda. Hjemmeholdet OB er i frit fald i ligaen, og det ser pludseligt svært ud for fynboerne i bestræbelserne på at komme med i slutspillet. Lige nu virker en kamp imod nedrykning som et meget mere sandsynligt scenario, og træner Kent Nielsen må efterhånden mærke presset. FC København har derimod både succes i den hjemlige Superliga og på europæisk plan. Københavnerne måtte dog for første gang i over 20 kampe forlade banen som tabere i tirsdags, og måske får nederlaget i Champions League indflydelse for de ellers så uovervindelige løver? Du kan se kampen direkte på Canal 9 søndag kl. 16.00.

  • Leicester-Crystal Palace spilles lørdag d. 22. oktober kl. 16.00
  • OB-FC København spilles søndag d. 23. oktober kl. 16.00
  • FCK-Leicester spilles onsdag d. 2. november kl. 20.45

Når du alligevel har muldvarpeskindet oppe for at spille på enten OB-FC København eller Leicester-Crystal Palace, så husk at Unibet stadig tilbyder et 100 kr. risikofrit spil på mobilen. Læs alt om det flotte tilbud her. Spiludbyderen er også på banen med en velkomstbonus som er kåret som Danmarks bedste – læs alt om den og de andre tilbud i vores bonusoversigt.

(Artikelfoto: Guillaume Baviere / Flickr)

Kun i denne weekend: Vind billetter til årets CL-brag i Telia Parken