Vind billetter til FCK-Porto i Champions League

Spil på Superligakamp og vind billetter til FCK-Porto

Vind billetter til Champions League-braget FCK-Porto hos spiludbyderen Unibet. FCK-sponsoren udlodder i alt 4 x 2 billetter til den spændende kamp i Parken tirsdag d. 22. november kl. 20.45. Følg nedenstående nemme trin, og du kan være den heldige vinder af en uforglemmelig aften i selskab med Ståles drenge i Parken.

Sådan vinder du billetter til FCK-Porto

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste trin.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnen hedder “Vind billetter til FCK-Porto”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig. Du finder siden lige her.
  • Spil for minimum 100 kr. på fredagens Superliga-kamp mellem AaB og FC København. Dit odds skal være minimum 1.40, og du bestemmer selv om du vil spille et single- eller multispil. Det er ligeledes op til dig om du spiller pre-match (dvs. før kick-off) eller live.
  • Du deltager dernæst i lodtrækningen om 4 x 2 billetter til Champions League-kampen FCK-Porto. De heldige vindere findes mandag d. 21. november kl. 18.00. Spiludbyderen kontakter vinderne direkte.

Vind billetter til braget i Telia Parken her

Det med småt

  • Der er ikke noget med småt!

Spil på AaB-FC København og vind billetter til Champions League-braget FCK-Porto

FC København tager fredag aften til Aalborg for at møde AaB i et opgør, som hjemmeholdet historisk set har haft godt styr på. Hjemmeholdet ligger lidt skuffende blot på 8.-pladsen i Superligaen, og efter landskampspausen er FCK måske ikke lige det hold man har mest lyst til at møde. Nordjyderne har ikke vundet i Superligaen i de seneste seks kampe, så det er et hold i frit fald, som tager imod de ubesejrede løver. FC København stiller op til kampen i anderledes god form. Fem sejre i streg er det blevet til for Ståles tropper – hvis man ser bort fra de to Champions League-kampe imod Leicester.

AaB-FC København spilles fredag d. 18. november kl. 20.15 og kan ses direkte på TV3+.

Vind billetter til FCK-Porto med spiludbyderen Unibet

FCK-Porto er en gigantisk lækkerbisken for det københavnske fodboldpublikum. FCK har gjort det rigtigt flot i årets Champions League-turnering, og man kan med rette mene, at holdet fortjente bedre i de to opgør imod engelske Leicester. FCK skal vinde tirsdagens opgør for at overhale Porto i tabellen – og det er der naturligvis god mulighed for. Løverne har været særdeles flot spillende på hjemmebanen i Parken, mens det har knebet en smule med at komme frem til chancer på udebane. Mægtige FC Porto har med to sejre i streg bragt sig foran FCK i kampen om andenpladsen, og for de portugisiske mestre vil det være en katastrofe ikke at gå videre til knock-out fasen. Ståle Solbakkens tropper kan glæde sig over, at Leicester tager imod gruppens prügelknabe, Club Brügge, som gerne skal holdes på sidstepladsen. Hvis FC København slutter på tredjepladsen står den trods alt på Europa League-fodbold til foråret. Det må alt andet lige betegnes som ganske godkendt.

FCK-Porto spilles tirsdag d. 22. november kl. 20.45, og kampen kan ses direkte på TV3+ kl 20.45. Du kan dog også være så heldig at overvære kampen fra første parket, hvis du vinder to billetter i ovenstående konkurrence.

Husk at vores bonussektion altid bugner med spændende tilbud fra de mange spiludbydere. Sportingbet, Scandic Bookmakers og TonyBet er alle på vej ud af det danske marked, så det er sidste udkald, hvis du lige skal have rullet dem for en bonus. Se vores bonussektion her.

Spil på AaB-FC København og vind billetter til løvernes CL-kamp