Vind billetter til returkampen i Parken

Vind billetter til returkampen i Parken mellem Danmark og Sverige

Al fokus er pt. på EM-kvalifikationskampen på lørdag på Friends Arena i Stockholm, men faktisk bliver Danmarks muligheder for at komme med til EM i Frankrig først endeligt afgjort på tirsdag. Opgøret i Parken bliver sidste og afgørende kamp for Olsens tropper i kampen imod vores svenske naboer, og du kan vinde to billetter til returkampen i Parken sammen med spiludbyderen Unibet. Det eneste du skal gøre er, at gætte resultatet af den første kamp på Friends Arena nu på lørdag. Det er da meget nemt er det ikke? Det er gratis at deltage i denne quiz, og det kræver blot at du har en konto hos spiludbyderen.

Sådan vinder du billetter til returkampen i Parken

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne quiz. Kampagnesiden finder du lige her.
  • Gæt resultatet af den første EM-kvalifikationskamp mellem Sverige og Danmark på Friends Arena lørdag d. 14. november kl. 20.45.

Deltag i quizzen om billetter til returkampen i Parken her

Det med småt

  • Der vil i alt være tre vindere, som hver får 2 billetter til Danmark-Sverige i Parken tirsdag d. 17. november kl. 20.45.
  • Vinderne får direkte besked mandag d. 16. november kl. 12.00.

Gæt resultatet af den første kamp og vind billetter til returkampen i Parken

Sådan ser quizzen ud på kampagnesiden:

Vind billetter til returkampen i Parken

Hvis du er hurtig på aftrækkeren kan du også nå at deltage i Unibets konkurrence om billetter til den første kamp på Friends Arena i Stockholm – inklusiv fly og hotel. Deltagelsen i den konkurrence løber indtil torsdag d. 12. november kl. 16.00. Det er ganske gratis at deltage, og deltagelsen tager blot 45 sekunder. Læs mere om denne konkurrence her.

(Artikelfoto: Comrade Foot / Flickr)

Vind billetter til returkampen i Parken mellem Danmark og Sverige