Vind dit livs fodboldrejse

Vind dit livs fodboldrejse med Unibet

Unibet er på banen med en supersprød konkurrence, hvor du kan vinde dit livs fodboldrejse. Vinderen af konkurrencen skal bl.a. opleve hele to europæiske fodboldkampe efter frit valg. Hvis du vinder konkurrencen får du og en ledsager intet mindre end jeres livs fodboldrejse, hvor I bl.a. kan opleve FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, AC Milan, Manchester United, Bayern München eller hvem I nu ellers foretrækker. Det er helt op til jer! Der er naturligvis også taget hånd om fly og hotel.

Kick-Off er navnet på Unibets store august-kampagne, hvor der er hele tre europæiske kampe og et hav af kontanter på højkant. Konkurrencen går ud på at optjene point ved at spille vindende kuponer. Der er indlagt ugentlige præmier, så det er altså ikke kun de allerbedste, der er med i kampen om lækre præmier.

Sådan deltager du i konkurrencen om en fodboldrejse

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot springe til næste punkt.
  • Tilmeld dig Kick-Off konkurrencen på Unibets hjemmeside.
  • Optjen point efter nedenstående formel. Dit bedste væddemål pr. uge vil tælle med i den ugentlige konkurrence, mens alle dine point vil tælle med i kampen om den ultimative drømmerejse. Kun vindende spil med en minimumsindsats på 10 kroner og odds 1.50 på hvilke som helst fodboldkampe vil tælle med i kampagnen.

Sådan optjener du point i Unibets konkurrence om en fodboldrejse

De 4 kvalifikations-uger

D. 04/08 00:01 til d. 10/08 23:59
D. 11/08 00:01 til d. 17/08 23:59
D. 18/08 00:01 til d. 24/08 23:59
D. 25/08 00:01 til d. 31/08 23:59

Præmieoversigt for den samlede konkurrence

Præmieoversigt for Kick-Off - Unibets store konkurrence om en fodboldrejse

Du optjener point ved at spille både pre-match og live-vædddemål, og det er naturligvis også ligegyldigt om du spiller fra en desktop eller en mobil enhed. Du kan se din aktuelle placering i konkurrencen på et leaderboard. Leaderboardet finder du på Unibets hjemmeside, hvor du også kan læse de helt nøjagtige regler.

Deltag i konkurrencen her

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med masser af guf

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus