Vind fodboldtur til Madrid eller Barcelona

Vind fodboldtur til Madrid eller Barcelona med Danske Spil

Danske Spil har netop lanceret sit nye spilkort, og i den forbindelse afholdes en konkurrence om en fodboldtur til enten Madrid eller Barcelona. Konkurrencen tager afsæt i Champions League, og det er ganske nemt at deltage.

Sådan deltager du i konkurrencen om en fodboldtur til Madrid eller Barcelona

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde skal du blot fortsætte til næste punkt.
  • Log-ind på hjemmesiden eller via din mobil og spil et væddemål, hvor mindst én af kampene er relateret til Champions League.
  • Den kupon i konkurrence-perioden med det højeste vinder-odds, som indeholder mindst én Champions League-kamp vinder fodboldturen.

Det med småt

  • Konkurrencen om en fodboldtur løber 29. juli – 26. november.
  • Ét af dine væddemål skal være relateret til Champions League. De andre væddemål må være alt mellem himmel og jord.
  • Spiller man ved en forhandler skal man benytte sit spilkort. Du kan læse mere om spilkortet inde på Danske Spil-hjemmesiden. Opretter du et spilkort inden d. 1. oktober deltager du ganske gratis i lodtrækningen om 25.000 kr.
  • For at du kan vinde en fodboldtur skal du kunne svare på spørgsmålet: Hvem vandt Champions League 2013/14? Spørgsmålet skyldes juridiske regler i henhold til spillelovgivningen.
  • Præmien i Champions League-konkurrencen består af fly og hotel samt billetter til FC Barcelonas eller Real Madrids sidste hjemmekamp i CL-gruppespillet i efteråret.

Deltag i konkurrencen om fodboldtur her

Spil på Champions League og vind fodboldtur til Madrid eller Barcelona

Danske Spils spilkort er et nyt tiltag, som skal fungere som en loyalitetsklub med masser af konkurrencer og fordele for selskabets kunder. Spilkortet dækker alle Danske Spils produkter, og derfor kan man bl.a. også deltage i Lotto, Eurojackpot og Quick-konkurrencer selv om man primært spiller Oddset. Nogle af konkurrencerne er ikke købsbetingede – andre er. Spilkortet skal rent praktisk kun tages i brug hvis man spiller hos sin forhandler. Spil via mobilen og på danskespil.dk trackes naturligvis automatisk til dit Danske Spil-konto, så der behøver du ikke benytte et spilkort.

(Billede: Ver en vivo En Directo / Flickr)

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.