Vind freebets på Liverpool-Arsenal

Vind freebets på storkampen i Premier League; Liverpool-Arsenal

Søndag står den på det klassiske traditionsopgør i Premier League; Liverpool-Arsenal. Spiludbyderen Unibet er klar med et tilbud, som kan spice kampen på Anfield en smule op. Spil 250 kr. på enten Liverpool eller Arsenal, og vind et 50 kr. freebet hver gang “dit hold” scorer. Der har været over 3.5 mål i de seneste tre opgør imellem de to traditionsklubber, så der er store forventninger til endnu en målrig omgang. Læs nedenstående guide til hvordan du ganske nemt får fingrene i lidt ekstra lir til Liverpool-Arsenal.

Sådan vinder du freebets på Liverpool-Arsenal

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den populære spiludbyder, kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden. Den finder du lige her.
  • Spil minimum 250 kr. på enten Liverpool eller Arsenal i et 1X2-spil før kampens begyndelse.
  • Mandag d. 28. august modtager du dine vundne freebets. Husk på at freebets betyder at du beholder nettogevinsten. Hos Unibet er der ikke gennemspilskrav på freebets.

Tilmeld dig kampagnen her

Det med småt

  • Tilmelding og et kvalificerende 1X2-single-spil for minimum 250 kr. på enten Liverpool eller Arsenal er påkrævet for at være berettiget til dette tilbud.
  • Du må ikke benytte spiludbyderens cash-in funktion ifm. dit kvalificerende spil.

Liverpool-Arsenal odds

Se oddsene på Liverpool-Arsenal fra Unibet her

Hjemmeholdet er gjort til favoritter i søndagens opgør. Ingen af holdene har imponeret i de to første runder, og der er derfor også tale om et lidt uforudsigeligt opgør. Jürgen Klopps tropper har lidt flere kampe i benene pga. Champions League-kvalifikationen, så det kan også være med til at tælle til hjemmeholdets fordel.

Seneste fem indbyrdes opgør:

Liverpool-Arsenal 3-1 (2017)
Arsenal-Liverpool 3-4 (2016)
Liverpool-Arsenal 3-3 (2016)
Arsenal-Liverpool 0-0 (2015)
Arsenal-Liverpool 4-1 (2015)

Liverpool-Arsenal spilforslag

Unibets spileksperter Jasper Ritz, Jacob Hansen og Per Marxen lader op til kampen på Anfield i nedenstående videooptakt. De tre eksperter snakker bl.a. om holdenes ganske imødekommende forsvar.

Traditionsopgøret Liverpool-Arsenal spilles søndag d. 27. august kl. 17.00, og du kan se kampen direkte hos Viasat-kanalen TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: cchana / Flickr)

Lige nu: Besøg Unibet og få en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr.