Vind iPhone 6s med NordicBet

Vind iPhone 6s med NordicBet

Nu har du chancen for at få fingrene i den nye og spritlækre iPhone 6s. Spiludbyderen NordicBet giver dig chancen for at vinde en iPhone 6s hver uge i oktober, og det er ganske nemt at deltage i konkurrencen. Konkurrencen har ikke meget med odds og betting at gøre, men vi synes alligevel at den er værd at nævne.

Vind iPhone 6s med NordicBet – sådan deltager du

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder: “Vind en iPhone 6s”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos NordicBet.
  • Foretag en indbetaling på 100 kr. eller mere og omsæt for mindst 50 kr. i NordicBets casino. Du deltager herefter i lodtrækningen om en iPhone 6s. Konkurrencen løber hver uge med begyndelse mandag 19. oktober og afslutning søndag den 15. november.

Vind iPhone 6 – deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Vinderne vil modtage en voucher til en værdi af 5.799 kr. til Humac.dk. Vinderne vil blive kontaktet personligt henholdsvis mandag den 26. oktober, 2. november, 9. november og 16. november.

Vind iPhone 6s i nem konkurrence hos NordicBet

Hos NordicBet kan du naturligvis også spille via mobilen. Siden sommeren 2014 har spiludbyderen virkelig rykket sig meget på mobilfronten, og selv om du ikke kan spille via en decideret app (som f.eks. hos Betfair og Unibet) er den mobiloptimerede hjemmeside ganske fin. Opbygningen er den samme som du finder hos søsterselskabet Betsafe, og der er derfor tale om en gennemprøvet løsning. Hvis du endnu ikke har prøvet at spille via mobilen, bør du helt sikkert give det et skud. Det tilføjer et helt nyt og spændende aspekt til f.eks. live betting at man hele tiden “er på” og kan følge sine bets til dørs.

Vind den spritnye iPhone 6s i nem konkurrence hos NordicBet