Vind store præmier på Champions League med Betsafe

Spil på Champions League hos Betsafe og vind masser af kontanter

Bolden ruller i årets Champions League og vi har snart fundet de sidste otte hold. Spiludbyderen Betsafe kører en sjov konkurrence, hvor du kan vinde massevis af kontanter ved at spille på Champions League. Du kan være med i kampen om førstepræmien på 20.000 kr. for en indsats på blot 50 kr.

Leaderboard-konkurrencer plejer at være forholdsvis svære at vinde, men i skrivende stund er denne konkurrence faktisk ganske overkommelig. Det gælder om at ramme det højeste odds i årets Champions League, og i skrivende stund er odds 22 det højeste. Det bør være til at overgå med en solid tripel. Man må gerne inddrage kampe fra andre kampe og sportsgrene, så det gør det absolut muligt. Du kan se det aktuelle leaderboard hos Betsafe.

Sådan deltager du i den store Champions League-konkurrence

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede har en konto kan du gå til næste punkt.
  • Log ind på din konto, gå til kampagnesiden og vælg “Champions League leaderboard”. Du skal tilmelde dig kampagnen for at deltage.
  • Sæt et væddemål på minimum 50 kr. Dit bet skal indeholde mindst én kamp fra Champions League. Jo højere odds, jo højere ender du på leaderboardet.
  • Dit vindende odds vil tælle som point i konkurrencen. Dvs. vundne odds = antal point. Har du en vindende kupon til odds 100, vil du have 100 point leaderboardet. Pt. er højeste odds kun 22, så mon ikke det er til at slå?

Deltag i Champions League-kampagnen her

Det med småt

  • Kun vindende kuponer spillet i perioden 13. februar – 6. juni kvalificerer sig til denne kampagne. En kupon tæller først med i konkurrencen efter man er registreret.
  • Alle markeder inklusiv live-betting tæller med. Systemspil er dog undtaget.
  • Den samlede stilling på leaderboardet opdateres torsdagen efter en spillet runde i Champions League inden kl. 17.00.

Spil på Champions League og vind store præmier

Læs vores anmeldelse af Betsafe

Opret en konto hos Betsafe

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.