Vind tur til Champions League-finalen i Berlin

Vind drømmetur til Champions League-finalen mellem Juventus og Barcelona

Champions League-finalen spilles i år i Berlin og kampen står som bekendt mellem Juventus og Barcelona. Spiludbyderen NordicBet giver dig nu chancen for at overvære Champions League-finalen med en ledsager. Nummer to i denne lækre konkurrence skal en tur til FA Cup-finalen mellem Arsenal og Aston Villa på Wembley sidst i maj.

Deltag i konkurrencen – det er ganske hurtigt og nemt!

 

Sådan deltager du i konkurrencen om en tur til Champions League-finalen

 • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot skippe dette punkt og gå videre til næste.
 • Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “Kom med til Champions League-finalen i Berlin”. Registrer dig med den e-mail-adresse du har benyttet i forbindelse med din NordicBet-konto.
 • Lav en trippel-kupon på minimum 30 kr., hvor du spiller på slutresultatet (korrekt score) på tre kampe i Superligaen torsdag d. 21. maj. Dit spil skal sættes før kampstart.
 • Du deltager nu i lodtrækningen om en drømmetur for to til Champions League-finalen 2015 i Berlin mellem Juventus og FC Barcelona. I tilfælde af at flere spillere rammer korrekt, vil det være kuponen med det højest spillede odds, der vinder førstepræmien til Champions League-finalen. Det næsthøjeste odds vinder en tur til årets FA Cup finale.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

 • Tilmelding til konkurrencen er påkrævet.
 • Det gælder om at spille en trippel på slutresultatet (korrekt score) på tre Superliga-kampe som spilles torsdag d. 21. maj. Du må selv vælge hvilke tre kampe af nedenstående fire torsdagskampe du spiller på.
 • Randers – Hobro, FC Vestsjælland – FC Midtjylland, Esbjerg – Sønderjyske, Brøndby – FC Nordsjælland
 • Du må spille så mange kuponer du vil. Så længe de opfylder kvalifikationskravene deltager de i konkurrencen.
 • Et eksempel på et kvalificerende væddemål kunne se således ud: FC Vestsjælland – FC Midtjylland 0-3, Esbjerg – Sønderjyske 3-1, Brøndby – FC Nordsjælland 2-0.
 • Rejsen til Champions League-finalen i Berlin inkluderer følgende: Fly tur/retur med ankomst til Berlin fredag kl. 12, fællesmiddag fredag aften, optaktsmiddag før kampen lørdag aften, to overnatninger på 4-stjernet hotel og transfer til og fra lufthavn/hotel/stadion.
 • Rejsen til FA Cup-finalen inkluderer følgende: Fodboldbillet til finalen på Wembley, Club Wembley-billet, kampprogram, adgang til Club Wembley bar og restaurant, to nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad, ansvarsrisikoforsikring og bidrag til rejsegarantifond.

Deltag i konkurrencen her

Vælg tre ciffertips blandt nedenstående fire Superliga-kampe, og du kan være på vej til at overvære Champions League-finalen mellem Juventus og Barcelona. Finalen spilles i Berlin d. 6. juni. kl. 20.45.

Vind tur til Champions League-finalen 2015

Deltag i konkurrencen her

Vind drømmetur til Champions League-finalen mellem Juve og Barca