Vind tur til NFL på Wembley Stadium

Spil på Eurohockey og vind tur til NFL på Wembley Stadium i London

Forberedelserne til den nye sæson i NFL er for længst begyndt, og der er nu under en måned til sæsonen indledes. Unibet giver dig chancen for at vinde en tur til NFL på Wembley Stadium, når Jacksonville Jaguars tager i mod Buffalo Bills d. 25 oktober.

Sådan vinder du en tur til NFL på Wembley

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe videre til punkt to.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Du finder den ganske let på Unibets hjemmeside – den hedder: “Få chancen for at vinde billetter til NFL i London”. Registrér dig til kampagnen.
  • Placér single bets (pre-match eller live) på Unibet EuroHockey. Dine bets skal være på min. 50 kr. og til min. odds 1.25.
  • Hvert kvalificerende spil repræsenterer et lod som vil gå til en lodtrækning. Jo mere du spiller, desto større chancer har du for at vinde. Du optjener lodder i perioden fra 21. august frem til turneringsafslutningen d. 30. august.

Vind tur til NFL på Wembley her

Det kan du vinde

Du kan vinde en superfed tur til NFL på Wembley Stadium i London sidst i oktober. Jacksonville Jaguars møder Buffalo Bills, og du og en ledsager kan være med ved første parket. Præmien inkluderer: To billetter til Jacksonville Jaguars vs Buffalo Bills, fly t/r retur til London og to overnatninger i London for to personer.

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Tilbuddet gælder kun for spil placeret på Field Hockey – EuroHockey Championship og Field Hockey – EuroHockey Championship (k).
  • Spiller du for over 50 kr. på dit væddemål vil du stadig kun optjene ét lod for det væddemål.
  • Vinderen af den lækre tur til NFL på Wembley findes ved lodtrækning, og kontaktes pr. e-mail.

Vind tur til NFL på Wembley med Unibet

Unibet er de næste par uger klar med masser af odds på Eurohockey. Du finder oddsene på hjemmesiden under “Field Hockey”. Som hovedsponsor for turneringen kan den skandinaviske spiludbyder præsentere et bredt udvalg af odds, og i sidste ende kan det altså betyde en tur til NFL på Wembley for dig og en ledsager. Du kan læse mere om Eurohockey-turneringen på turneringens hjemmeside.

(Billede: Keith Allison / Flickr)

Se gratis live streaming af Serie A, Bundesligaen og spansk La Liga