Vind VIP-billetter til FCK-Brøndby

Vind billetter til FCK-Brøndby i Parken med Unibet

Vind VIP-billetter til FCK-Brøndby i Parken. Det er FC København-sponsoren Unibet, som er klar med en supernem konkurrence, hvor du kan vinde to VIP-billetter til The New Firm.

Sådan deltager du i konkurrencen om billetter til FCK-Brøndby

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den grønne spiludbyder, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnesiden hedder ganske enkelt: “Vind VIP-billetter til FCK-Brøndby”. Husk at tilmelde dig på kampagnesiden, som du finder lige.
  • Placér et (1X2) pre-match bet (minimum odds 1.40) for mindst 20 kr. på FCK-Brøndby. Du skal sætte spillet senest fredag d. 17. februar kl. 23.59. Du deltager herefter i lodtrækningen om to VIP-billetter til storkampen i Parken. Vinderen findes i løbet af lørdagen – og kontaktes samme dag kl. 18.00.

Deltag i konkurrencen lige her

Det med småt

  • Konkurrencen løber i perioden 13.-17. februar 23:59.
  • Et kvalificerende spil (min 20 kr. på et pre-match 1X2-spil på FCK-Brøndby, minimum-odds 1.40) og tilmelding til kampagnen er påkrævet.

FCK-Brøndby – hvem vinder slaget i Parken?

Se oddsene på FCK-Brøndby hos Unibet

FCK-Brøndby er klassikeren over alle klassikere i dansk fodbold. Denne gang er det også et opgør mellem nummer 1 og 2 i Superligaen, og det er jo en del år siden det sidst var tilfældet. Oddssætterne har naturligvis FC København som pænt store favoritter. Ståles tropper har været uovervindelige i årets Superliga-turnering – ja, faktisk er de efter 21 kampe stadig ubesejrede. Brøndby har 11 point op til ærkerivalerne fra Østerbro, så kravet til Alexander Zornigers mandskab er altså en sejr, hvis der overhovedet skal være mikroskopisk spænding om hvor DM-trofæet skal havne.

FC København spiller torsdag aften første kamp i Europa Leagues 1/16-delsfinaler imod Ludogorets fra Bulgarien. Kampen ligger dermed ret tæt på slaget i Parken, og måske er det gæsternes store chance?

FCK-Brøndby fløjtes i gang søndag d. 19. februar 2017 kl. 13.30. Du kan følge slaget i Telia Parken på TV3+ – hvis altså du ikke er så heldig at løbe med ovenstående VIP-billetter.

Den populære spiludbyder har lige ændret sin velkomstbonus, så den nu hedder 100% – op til 1.500 kr. Gennemspilskravene er ganske attraktive – måske markedets bedste? Du skal blot spille din bonus igennem 6 gange til odds 1.40. Læs alt om velkomstbonussen her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet