Vind VIP-billetter til FCK-OB

Vind VIP-billetter til FCK-OB ved at spille på FCK i weekenden

FC København-sponsoren Unibet udlodder nu en VIP-oplevelse i Parken til Superligakampen FCK-OB. Det er ganske nemt at deltage i konkurrencen – du skal blot spille for 500 kr. på FCK-AaB som spilles lørdag d. 20. august og du deltager i konkurrencen.

Sådan vinder du VIP-billetter til FCK-OB

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence og tilmeld dig. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Spil for minimum 500 kr. på kampen FCK-AaB som spilles lørdag d. 20. august kl. 18.30. Du deltager nu i lodtrækningen om to VIP-billetter til FCK-OB. Kampen spilles søndag d. 10. september kl. 16.00.

Deltag i konkurrencen om VIP-billetter her

Det med småt

  • Tilmelding til konkurrencen er nødvendig.
  • Du bestemmer selv om du spiller pre-match eller live. Der er ingen krav om minimum-odds.
  • Lodtrækningen finder sted mandag d. 22. august.

Spil på FCK-AaB og vind VIP-billetter til FCK-OB

(Artikelfoto: Flickr – Henrik Thorn)

Husk også at Unibet lige nu tilbyder dig en måneds gratis Viaplay Sport. Det kræver blot at du spiller på vinderen af Premier League. Med Viaplay Sport har du adgang til at se Premier League, Superligaen, La Liga, Champions League og alt det andet guf som Viasat har rettighederne til. Man skal spille for 300 kr. på vinderen af Premier League, så helt uforpligtende er tilbuddet trods alt heller ikke. Læs alt om tilbuddet her.

De fleste spiludbydere tilbyder en velkomstbonus, men det er ikke alle bonusser der er lige attraktive. Unibet tilbyder en velkomstbonus, som er kåret til Danmarks bedste bonus. Velkomstilbudet lyder på 100% – op til 1.500 kr. Man skal blot gennemspille bonussen seks (6) gange til minimum odds 1.40. Disse attraktive gennemspilskrav er der ikke mange spiludbydere, der kan konkurrere med. Du kan læse alt om et af markedets bedste bonustilbud her.

FCK-AaB spilles lørdag d. 20. august kl. 18.30 og vises på TV3+. Skulle du være så heldig at vinde VIP-billetterne, så husk at sætte kryds i kalenderen søndag d. 10. september kl. 16.00, hvor FC København tager imod OB.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet