VM-åbningskamp: Pengene tilbage hvis Brasilien slår Kroatien

Åbningskamp ved VM i fodbold. Få pengene tilbage hvis Brasilien vinder.

VM begynder i næste uge og NordicBet er klart med et godt tilbud på åbningskampen. Spil på udvalgte markeder og få refunderet evt. tabte væddemål, hvis Brasilien vinder åbningskampen.

Åbningskampen spilles torsdag d. 12. juni og står mellem værterne Brasilien og Kroatien. Brasilien er skyhøj favorit til at vinde ikke blot kampen, men også til at vinde hele VM-turneringen, så der er en pæn chance for at få nogle risikofrie væddemål placeret på VMs åbningskamp.

Sådan deltager du i NordicBets Second Chance / VM-åbningskamp promotion

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto, så spring blot videre til næste punkt.
  • Log-ind på din NordicBet-konto og placer væddemål på følgende VM-åbningskamp markeder:

Første målscorer
Halvleg/fuldtid

Nøjagtigt resultat (ciffertips)
Halvlegsresultat

  • Væddemålene skal sættes pre-match – altså før kampens begyndelse, og være på op til 500 kr. Du må gerne sætte flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger kr. 500, og de alle er single-spil.
  • Hvis Brasilien slår Kroatien i åbningskampen torsdag d. 12. juni refunderer NordicBet evt. tabte bets, så længe det drejer sig om ovenstående fire markeder og beløbet ikke overstiger 500 kr.
  • Du vil modtage pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilskrav.

Som du nok kan læse, er det ganske nemt at deltage i NordicBets Second Chance-promotion. Værtsnationen Brasilien bliver blandt bookmakerne pt. vurderet til at have 80% chance for at vinde åbningskampen, så der er virkelig tale om en pæn mulighed for at få gratis action på de fire udvalgte markeder.

Husk også at tjekke NordicBets spritnye hjemmeside ud. Der er blevet kræset for kunderne, og både hjemmeside, live-betting-sektion og mobil-løsning har fået et gevaldig make-over. Læs mere om NordicBets nye hjemmeside her.

Læs vores anmeldelse af Superliga-sponsoren NordicBet

Opret konto hos NordicBet og få bl.a. to lækre velkomsttilbud

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.