Spar op til VM med Danske Spil

VM-opsparing: Spar op til VM med Danske Spil.

Danske Spil er på banen med en superlækker konkurrence, hvor man kan spare op til VM-slutrunden og samtidig deltage i lodtrækningen om en drømmetur til VM i Brasilien.

VM-opsparing er navnet på Danske Spil / Oddsets store VM-konkurrence. Hver dag i perioden op til VM-slutrunden kan man deltage i en quiz omkring de 32 deltagende nationer. For hvert rigtigt svar sættes 2 kr. ind på ens VM-opsparingskonto. Hver dag skal man svare på fem spørgsmål, og dermed kan man optjene 10 kr. pr. dag. VM-opsparingen udbetales som et freebet i forbindelse med kick-off på VM-slutrunden.

Sådan deltager du i VM-opsparing

  • Opret en konto hos Danske Spil / Oddset.
  • Log ind og tilmeld dig på kampagnesiden for VM-opsparing. Den finder du i Oddset-sektionen.
  • Optjen penge ved at tage dagens quiz. Der er dagligt fem spørgsmål, og for hvert rigtigt svar modtager du 2 kr. på din opsparingskonto. Konkurrencen løber indtil d. 10. juni.
  • For hver dag du deltager i quizzen modtager du et lod til lodtrækningen om en drømmetur for to til VM i Brasilien. Præmien inkluderer fly og hotel for to personer i Rio samt to billetter til kampen Belgien – Rusland. Alle herlighederne har en samlet værdi af 80.000 kr.

Det med småt

  • Du kan kun deltage én gang pr. dag.
  • Hovedpræmien – altså rejsen til Brasilien – har en værdi af 80.000 kr. og kan ikke videresælges eller ombyttes til kontanter. Der er afrejse d. 19. juni og hjemkomst d. 23./24. juni.

Spørgsmålenes sværhedsgrad svinger en del, men er til den svære side – specielt hvis det drejer sig om en af de mindre kendte nationer. Det gør også quizzen til en oplagt konkurrence mellem fodboldinteresserede venner. VM-opsparing er både en gratis og anderledes konkurrence, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.