VMs bedste bonusser og kampagner: Den ultimative oversigt

Ultimativ oversigt over VMs bedste bonusser og kampagner

VM-feberen raser og spiludbyderne tilbyder et hav af VM-bonusser og kampagner. Her på redaktionen har vi naturligvis styr på alle de bedste tilbud, og på nedenstående oversigt kan du se hvordan du kan spice dit VM op. Hold øje med denne side – vi opdaterer den naturligvis løbende, når der kommer nye bonusser og tilbud.

Oddsfan.dks ultimative oversigt over VMs bedste bonusser og kampagner

[divider] [/divider]

Unibet

Overtidsforsikring

Unibet tilbyder under VM overtidsforsikring – op til 750 kr. – på følgende markeder: Resultatet, Halvleg/Fuldtid, Første Målscorer og Sidste Målscorer. Konceptet er meget enkelt. Hvis der bliver scoret i overtiden får du refunderet tabte væddemål – op til 750 kr. – på ovenstående fire markeder.

Få overtidsforsikring på VM-kampene.

[divider] [/divider]

Unibet

Se VM ganske gratis – få en måneds gratis TV2 PLAY

Unibet giver dig i samarbejde med TV2 en måneds gratis TV2 PLAY. Se masser af VM-bold, Tour de France, serier, film og dokumentarer ganske gratis på din computer, mobil eller tablet. Tilbuddet gælder for alle nye og nuværende Unibet-kunder.

Læs mere om det fremragende tilbud her.

[divider] [/divider]

Unibet

Få 100 kr. risikofrit mobil-spil

Hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos Unibet via mobilen, så er VM naturligvis en ganske god lejlighed. Unibet giver dig et risikofrit væddemål på 100 kr. Tilbuddet gælder for alle, som ikke før har spillet hos Unibet via en mobil enhed (mobil + tablet).

Læs mere om hvordan du får er 100 kr risikofrit mobil-spil.

[divider] [/divider]

Unibet

Få hvert 5. live-væddemål risikofrit

Spil fire live-væddemål á 50 kr. og få det 5. ganske risikofrit. Du kan tage imod tilbuddet om et risikofrit live-væddemål hver eneste dag under VM.

Læs mere om hvordan du får en masse gratis live betting action under VM.

[divider] [/divider]

NordicBet

Pengene tilbage hvis Brasilien vinder åbningskampen

NordicBet er på banen med et lækkert tilbud på åbningskampen, der står mellem værterne Brasilien og Kroatien. Du får op til 500 kr. retur på tabte væddemål på åbningskampen. Tilbuddet gælder for fire følgende markeder: Første målscorer, Halvleg/fuldtid, Nøjagtigt resultat (ciffertips) og Halvlegsresultat.

Læs mere om cash-back på åbningskampen her.

[divider] [/divider]

Betsafe

Cash-back hvis Spanien går hele vejen – op til 1.000 kr. retur

Betsafe giver dig pengene retur på tabte væddemål, hvis Spanien bliver verdensmester. Du får op til 1.000 kr. refunderet på tabte væddemål på VM-vinder-væddemålet i form af en bonus.

Læs mere: Få cash-back hvis Spanien vinder VM.

[divider] [/divider]

Sportingbet

Forudsig gruppevinderne og vind 100.000 kr.

Sportingbet er på banen med en lækker konkurrence, hvor det gælder om at gætte nummer 1 og 2 i de respektive 8 indledende grupper. Vinderen stikker af med intet mindre end 100.000 kr. Husk at sætte dine bud inden åbningskampen torsdag d. 12. juni.

Læs mere om den opsigtsvækkende quiz her.

[divider] [/divider]

Danske Spil

Deltag i årets største og bedste drømmeholdsturnering: VM-Manager

Hos Danske Spil kan du deltage ganske gratis i årets helt store VM-drømmeholdsturnering: VM-Manager. Det er sjovt, nørdet og spændende. Stil det ultimative drømmehold, og vind et hav af lækre præmier.

Læs mere om årets store VM-Manager-konkurrence.

[divider] [/divider]

 

Scandic Bookmakers

Optjen bonusvæddemål til en værdi af 5.000 kr. under VM

Vejen til Rio er navnet på Scandic Bookmakers store VM-konkurrence, hvor du kan optjene bonusvæddemål til en værdi af 5.000 kr. Du bestemmer selv hvor mange og hvor store bonusvæddemål du vil optjene.

Læs mere: Optjen bonusvæddemål til en værdi af 5.000 kr. under VM.

[divider] [/divider]

Husk også alle spiludbydernes velkomstbonusser

Husk at de mange spiludbydere naturligvis også tilbyder et hav af velkomstbonusser og tilbud til nye kunder. Vi har naturligvis også samlet en oversigt over spiludbydernes bedste bonusser. Du kan se vores oversigt over markedets bedste bonustilbud lige her.

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med gode tilbud