Wozniacki er nu næstfavorit i US Open

Caroline Wozniacki er andenfavorit efter Serena Williams i US Open

Caroline Wozniacki er efter sin flotte sejr over Maria Sharapova nu næstfavorit i årets sidste Grand Slam-turnering US Open. Bookmakerne er faktisk næsten sikre på, at den danske tennis-darling når finalen, til trods for at man på Flushing Meadows blot er kommet til kvartfinalerne.

Søndag aften spillede Caroline Wozniacki noget af det flotteste tennis i flere år, da den højtstønnende Sharapova blev sendt ud af turneringen i tre sæt. Resultatet af kampen samt en fornuftig lodtrækning betyder, at Wozniacki nu er næstfavorit efter storfavoritten Serena Williams.

US Open odds fra Betfair

US Open odds fra Betfair - Caroline Wozniacki

Oddsene på Betfair signalerer også, at det ikke blot er spiludbyderne, men også spillerne som nu tror på Wozniackis chancer. Der er odds-mæssigt et pænt skridt ned til Azarenka, og skal man tro spiludbyderne er finalen så godt som i hus. Spiludbyderen Betsafe er ude med nedenstående special-spil på hvor langt Wozniacki kommer i turneringen.

Hvor langt kommer Wozniacki? Odds fra Betsafe

Odds på Caroline Wozniacki i US Open fra Betsafe

“Vi har været meget imponerede over Caroline Wozniackis spil i dette års US Open. Hun virker ovenpå fysisk og mentalt. Hun server godt, og hun spiller langt mere aggressivt end tidligere. Sejren over en velspillende Sharapova viser, at hun er på vej tilbage i verdenseliten”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm og fortsætter:

“Hendes modstandere i kvart- og semifinalen ser overkommelige ud, og vi tror hun går hele vejen til finalen. Her skal hun formentlig op mod Serena Williams, og det ligner en stor mundfuld. Men de to har tidligere spillet tætte kampe, så muligheden for dansk triumf lever absolut”.

Annonce: Se alle kampene fra US Open ganske gratis

Caroline Wozniacki møder i kvartfinalen italienske Sara Errani, og i den kamp er danskeren tårnhøj favorit. De fleste spiludbydere er ude med odds 1.20 på Wozniacki, mens der er 4.55 at hente på italieneren. De to spillere har mødt hinanden to gange før, og der står 1-1 i den indbyrdes stilling. Kampene er dog helt tilbage fra 2008 og 2010, så spørgsmålet er hvor meget man kan lægge i det.

Wozniackis kvartfinale imod Errani er endnu ikke programsat i morgen, men der er spilstop på de mange Wozzy-specialspil hos spiludbyderne tirsdag kl. 17.00.

Vinder Wozniacki over Errani venter enten Shuai Peng eller Belinda Bencic i semifinalen. Begge spillere er useedede, så det ser altså rigtigt fornuftigt ud for det danske tennis-håb.

Husk at du lige nu kan se alle kampene fra US Open ganske gratis. Det er Unibet som er den glade giver, og du kan læse mere om det lækre tilbud lige her.

(Billede: Wikipedia)

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus