Wozniacki på glatis mod kineser?

WTA Cincinnati

Caroline Wozniacki møder i aften kineseren Shuai Peng i WTA-turneringen Western & Southern Open i Cincinnati. Wozniacki har været skidt kørende på det seneste, og hendes eneste optræden efter Wimbledon-fiaskoen var nederlaget til Cirstea i Toronto i sidste uge. Der er derfor gode odds at hente på Wozniacki i en kamp, som hun på papiret er stor favorit i, men hendes svingende form taler imod hende.

Wozniacki fører 3-1 i indbyrdes opgør, og har vundet de seneste tre opgør imod kineseren. Shuai Peng er nummer 35 på verdensranglisten, og mangler lige det sidste for at kunne blande sig i den absolutte verdenstop. Hun er typisk double-spiller, og har da også opnået de bedste resultater i double-rækken. Hele ni turneringssejre er det blevet til i double-rækken, mens hun stadig venter på gennembruddet i single-rækkerne. Hun er kendt for dobbelt for- og baghånd, hvilket stiller krav til hendes hurtighed.

Unibet tilbyder 1.42 på Wozniacki, hvis man tror på at hun får styr på sit spil i denne supervigtige opvarmningsturnering til US Open. Danske Spil og Bet365 er helt nede i henholdsvis 1.37 og 1.36.

Kampen kan følges på Unibet TV.