Betfair med ny sportsbook-app

Betfair med splinterny sportsbetting-app

Betfair er mest kendt for sit banebrydende spillebørs-koncept, hvor man spiller imod andre spillere fra nær og fjern. Men Betfair er meget andet, og i denne måned lancerer Betfair sin første sportsbook-app på det danske marked.

Har du også prøvet Betfairs spillebørs og fundet det en anelse for langhåret? Så er der gode nyheder for Betfair tilbyder nemlig også et sportsbook-produkt på linje med alle de andre andre bookmakere (Unibet, Bet365 og Oddset). Sportsbook-produktet har indtil videre levet en lidt tilbagetrukket tilværelse i Betfair-universet, men det skal være slut nu. I denne måned kan den britiske spiludbyder præsentere en decideret sportsbook-app til iPhone, og vi er slemt begejstrede.

Det kan den nye Betfair sportsbook-app

  • Spil imod en bookmaker som du kender det fra Oddset, Unibet og alle de andre spiludbydere.
  • Spil multi-spil – kun din egen samvittighed sætter grænsen for hvor mange kampe du vil have på din kupon.
  • Spil live-betting med masser af odds på forskellige markeder.
  • Benyt cash-out-funktionen, som giver dig mulighed for at købe dig ud af væddemålet med profit før det er afgjort. Tag gevinster eller begræns tab når som helst. Cash-out-funktionen er tilgængelig på kampe/markeder, hvor man kan se det specielle orange cash-out-symbol.
  • Masser af tilbud og kampagner. Betfair er normalt ikke fremme i klassen når det kommer til kampagner, men ift. sportsbook-produktet er der masser af lækre tilbud.

Vi synes at det er superfedt, at Betfair endelig sætter fokus på sportsbook-produktet. Når du spiller på spillebørsen vil du ofte opleve, at visse markeder er lidt tynde – specielt i forbindelse med mindre danske ligaer og sportsgrene som håndbold, badminton og floorball. Men hvis man supplerer sine spil på spillebørsen med spil i Betfair-sportsbooken, så opnår man en fremragende kombination. Teknologisk er Betfair i en klasse for sig, og den nye sportsbook-app er intet mindre end en nydelse at spille på.

Den nye sportsbook-app kan hentes i iTunes, og fungerer både på iPhone og iPad. Nedenstående screendumps er taget på en iPad.

I forbindelse med lanceringen af den nye sportsbook-app er Betfair naturligvis også på banen med en række gode tilbud. Prøv f.eks. den nye app, og få et freebet på 1.000 kr.

Prøv den nye Betfair sportsbook-app og få et freebet på op til 1.000 kr.

Læs vores anmeldelse af spillebørsen Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet