Bliver Naser Khader minister efter valget?

Spil på om Naser Khader bliver valgt til Folketinget

Naser Khader planlægger et opsigtsvækkende comeback i dansk politik, når han ved det kommende folketingsvalg stiller op for De Konservative. Det kan meget vel blive en yderst succesfuld tilbagevenden til Christiansborg for det tidligere folketingsmedlem. Det vurderer markedets største spiludbyder, Danske Spil, der har sat odds på Khaders politiske fremtid. Her er Naser Khader favorit til at nappe en ministerpost i kølvandet på det kommende folketingsvalg.

Kan Naser Khader efter valget skrive minister på sit politiske cv, giver det således odds 1,80, mens der er odds 1,90, hvis ikke Khader får en ministerpost.

– Meget skal gå galt, hvis ikke den blå blok får regeringsmagten efter det kommende folketingsvalg, og så spår vi Naser Khader rigtig gode muligheder for en ministerpost. De Konservative har allerede sagt farvel til Lene Espersen, og profiler som Tom Benhke og Per Stig Møller genopstiller ikke, så vejen til en ministerpost er ikke så lang for Naser Khader, vurderer Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Skulle Naser Khader få tildelt en ministerpost, så har Danske Spil også sat en række odds på, hvilket ministerium Khader får ansvaret for. Her er der størst tiltro til en post som Udviklingsminister, der giver odds 4,00, mens både Integrations- og Ligestillingsminister giver odds 8,00.

Mere urealistisk er det at se Naser Khader som Udenrigsminister. Skulle det ske, giver det pengene 15 gange igen hos Danske Spil.

Naser Khader folketingsvalg 2015 odds

Du finder spillet ved at gå til Oddset-sektionen på danskespil.dk, vælge Politik og Danmark. Der er også odds på hvem der bliver Danmarks nye statsminister. Lars Løkke Rasmussen er storfavorit til odds 1.25, mens Helle Thorning-Schmidt giver odds 4.00.

Spiludbyderen Betsafe tror at det kommende folketingsvalg bliver en stor succes for Liberal Alliance. Læs mere her.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.