Få cashback på Bendtner i dagens landskamp

Få 100 kr. cashback på Bendtner

Bendtner scorer imod Armenien! Ellers får du din indsats retur som en bonus. Danmark tager hul på EM-kvalifikationsturneringen i aften imod Armenien, og Nicklas Bendtner forventes at spille en hovedrolle. Scandic Bookmakers giver dig muligheden for at spille på at Bendtner som målscorer med ganske begrænset risiko. Scorer Bendtner ikke får du din indsats – op til 100 kr. – retur i form af en bonus.

Det er Scandic Bookmakers ambassadør, Stig Tøfting, som tror at Bendtner scorer i aftenens landskamp. Tilbuddet er en del af “Tøftings Top Tip”, som du hver uge kan drage nytte af hos spiludbyderen.

Sådan får du 100 kr. i cashback på Bendtner

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto, så spring blot videre til næste punkt.
  • Log-ind på din spilkonto og placér et væddemål på Bendtner som “Målscorer i kampen” imod Armenien. Du skal spille mindst 50 kr. på Bendtner – og du får maksimalt 100 kr. refunderet.
  • Scorer Bendtner ikke i løbet af kampen får du din indsats – op til 100 kr. – refunderet i form af en bonus. Bonussen skal blot skal gennemspilles én gang til minimum odds 1.50 før beløbet kan udbetales.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for pre-match væddemål.
  • Du skal spille mindst 50 kr. på Bendtner – og du får maksimalt 100 kr. refunderet.
  • Du får dine penge refunderet som en bonus, som skal gennemspilles én gang til odds 1.50 eller større før den er spillet fri.

Målscorer odds Danmark – Armenien fra Scandic Bookmakers

Nicklas Bendtner er storfavorit til at score i kampen imod Armenien. Blot odds 2.05 giver den meget omtalte danske angriber. Ovenstående tilbud gælder “Målscorer i kampen”, så den gode Bendtner behøver altså ikke være første målscorer.

Bendtner giver i skrivende stund odds 2.05 som målscorer

 

Danmark – Armenien odds fra Scandic Bookmakers

Danmark er storfavorit i dagens kamp imod Armenien. Sidste år tabte vi den tilsvarende kamp 0-4 i en af historiens største landholdsblamager, så det er det danske hjemmehold der har revanche til gode. Kampen fløjtes i gang kl. 18.00 i Telia Parken, og du kan bl.a. se den direkte på Kanal 5.

Odds på Danmark-Armenien fra Scandic Bookmakers

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers her

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers lige her

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus