Få odds 7 på dansk sejr over Rumænien

Danmark-Rumænien: Få odds 7 på dansk sejr

Det danske fodboldlandshold spiller tirsdag aften venskabskamp imod Rumænien. Betfair Sportsbook er klar med et god tilbud til alle nye kunder. Få odds 7 på dansk sejr – og pengene retur som et freebet hvis du taber. Det er med andre ord ganske risikofrit for dig at spille på dansk sejr, hvis du endnu ikke har en Betfair Sportsbook-konto.

Det er to hold i fin form, som mødes tirsdag aften til venskabskamp på Nationala Arena i Bukarest. Danmark kommer med en flot 3-1 sejr over Serbien i bagagen, mens Rumænien også har gjort det flot på det seneste. Holdet fører EM-kvalifikationsgruppe F med 10 point for fire kampe, og ser allerede nu ud til at løbe med en billet til slutrunden i 2016. I weekenden blev det til en komfortabel 2-0-sejr over Nordirland, så selv om Olsens tropper er i god form, kan man ikke taget noget for givet. Bookmakerne har da også det rumænske hjemmehold som favorit, men oddsene er over en bred kam ret lige.

Sådan får du odds 7 på dansk sejr i Rumænien-Danmark

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook via dette link. Hvis du allerede har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs kan du desværre ikke benytte dig af tilbuddet.
  • Spil 100 kr. på dansk sejr. Odds i skrivende stund er 3.25 så der er altså tale om mere end dobbelt-op på sejr til de rød-hvide drenge.
  • Vinder Danmark toppes dit odds op til 7.00 og din resterende gevinst udbetales som freebets. Vinder Danmark IKKE refunderes din kvalificerende indsats som ét freebet.

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder. Spillere som allere har en konto hos Betfair – Sportsbook eller Spillebørs – kan ikke drage nytte af tilbuddet.
  • Du skal sætte minimum 100 kr. pre-match på dansk sejr i et normalt 1X2-spil for at kvalificeres til dette tilbud. Spillet skal være et single-væddemål. Du må godt spille mere end 100 kr. på Danmark, men kun 100 kr. vil tælle imod kampagnens tilbud.
  • Du spiller 100 kr. på dansk sejr til odds 3.25 (som er odds på dansk udesejr i skrivende stund). Danmark vinder og du får dermed følgende retur: 100 x 3.25 = 325 kr. i kontanter samt 375 kr. i freebets. Taber Danmark refunderes op til 100 kr. i form af et freebet.
  • Et freebet er defineret ved at du ikke beholder indsatsen, men blot overskuddet fra dine spil på Betfair Sportsbook. Spiller du eksempelvis et 100 kr. freebet til odds 6.00 og den går hjem, så vil du modtage 500 kr.: (100 kr. x 6.00) – 100 kr. = 500 kr.

Få odds 7 på Danmark her

Rumænien-Danmark odds

Odds på Rumænien-Danmark fra Betfair Sportsbook

Læs vores anmeldelse af den nye sportsbook her

Læs om Betfair Sportsbooks 1.000 kr. freebet her

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet