Få pengene retur på NFL

Få pengene retur på ugens Wild Card Weekend-kampe i NFL

I denne weekend er der lagt i kakkelovnen til fire spændende opgør i den såkaldte Wild Card Weekend i NFL. Otte hold dyster om at komme videre til Divisional Playoffs-runden, hvor oversidderne Patriots, Seahawks, Broncos og Packers venter. Scandic Bookmakers er klar med et godt tilbud til dem der godt kan lide at spille på NFL. Spil på tre NFL-kampe, og hvis blot én af dem ikke går hjem får du din indsats retur som en bonus. Bonussen er nem at spille igennem, så tilbuddet er faktisk ganske fint.

Sådan får du pengene retur på NFL

  1. Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  2. Spil på tre NFL-kampe – enten som pre-match eller live-betting. Minimum-oddset skal være på 1.50 for hver kamp. Du bestemmer selv om det er kamp-odds eller andre væddemålstyper – f.eks. over/under.
  3. Hvis du kikser én kamp på din kupon, så får du din indsats – op til 200 kr. – refunderet som en bonus. Bonussen skal blot gennemspilles en enkelt gang til minimum odds 1.50 før den kan udbetales.

Det med småt

  • Det er vigtigt at alle tre kampe har et minimum-odds på 1.50.
  • Bonussen tilskrives din konto seneste 48 timer efter at resultaterne foreligger.

Tag imod NFL-tilbuddet her

NFL wild Card Weekend

Som du kan se på nedenstående oversigt har du mulighed for at spille på to af favoritterne (Pittsburgh Steelers og Indianapolis Colts) som en del af ovenstående tilbud (minimum odds 1.50), og så kan man jo selv vælge hvilken af overraskelserne man tror mest på. Ønsker du ikke at spille kampodds, men foretrækker linje-væddemål (over/under) eller handikap-spil, så er der straks et hav af muligheder. Linjen er jo oftest omkring de 1.80-1.90 på alle over/under-udfald, så det er helt sikkert muligt at finde en passende kombination af tre væddemål indeholdende odds på minimum 1.50.

TV3+ viser alle fire Wild Card-kampe direkte.

NFL Wild Card Weekend odds fra Scandic Bookmakers

Læs vores anmeldelse af Scandic Bookmakers

Læs alt om Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr

Tilmeld dig Scandic Bookmakers

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus