Få 100 kr. gratis væddemål på NHL eller NBA

Gratis væddemål på NHL eller NBA hos NordicBet

Få 100 kr. gratis væddemål på NHL eller NBA. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet, som hermed er leverandør af et godt tilbud til de spændende playoff-kampe. Det kræver blot et kvalificerende spil på 100 kr. på selvsamme ligaer, og du er berettiget til et risikofrit spil på verdens bedste ishockey- og basketball-liga.

Sådan får du et gratis væddemål på NHL eller NBA

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen, kan du blot gå videre til næste punkt. Tilbuddet gælder nemlig også for eksisterende kunder.
  • Gå til kampagnesiden for tilbuddet på spiludbyderens hjemmside. Kampagnesiden hedder “Få 100 kr. gratis væddemål på NHL eller NBA”, og den findes nemt under kampagner på både hjemmeside og i mobil app. På kampagnesiden skal du tilmelde dig.
  • Sæt et 100 kr. spil til min.-odds 1.50 på en af de to ligaer. Du bestemmer selv om spillet skal være single, double, pre-match eller live. Du får automatisk krediteret et gratis 100 kr. væddemål til NHL eller NBA.

Få dit 100 kr. spil på NHL eller NBA her

Det med småt

  • Tilmelding og et kvalificerende spil til 100 kr. på en af de to ligaer er påkrævet.
  • Tilbuddet gælder fra 15. maj 2017 og indtil 19. juni 2017 kl. 23.59.
  • Du bestemmer selv hvordan du vil placere dit kvalificerende spil. Det skal blot indeholde et valg fra en af de to ligaer til minimumodds 1.50. Du kan både spille live og pre-match. Systemspil og LoveTheBet-spil tæller dog ikke med.
  • Dit gratis væddemål til NHL eller NBA krediteres til din konto ganske automatisk. Når du skal sætte dit gratis spil skal du krydse af i den blå boks på spillekuponen når du afgiver spillet.
  • Hvis du vinder på dit gratis væddemål til NHL eller NBA får du nettogevinsten udbetalt (du får ikke indsatsen udbetalt). Nettogevinsten skal omsættes tre (3) gange til min.-odds 1.50 før den er cool cash.

NHL Playoffs 2017 odds

Spil på NHL og Stanley Cup hos NordicBet. Se oddsene her.

I NHL er vi nået frem til semifinalerne, og ikke overraskende har vi stadig de forsvarende mestre fra Pittsburgh Penguins med. Sidney Crosby, Evgeni Malkin og co. overlevede en vanvittigt spændende kvartfinale imod Washington Capitals til trods for en svær udebanekamp i syvende og afgørende kamp. I semifinalen møder de Ottawa Senators, som også sled sig videre fra en tæt kvartfinale. I den anden semifinale mødes Nashville Predators og Anaheim Ducks. Oddssætterne er ikke i tvivl om at enten Penguins eller Predators løber med Stanley Cup-trofæet.

NBA Playoffs 2017 odds

Spil på NBA playoffs hos NordicBet. Se oddsene her

Golden State Warriors med ligaens måske bedste line-up – bl.a. Big Four (Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson og Draymond Green) – er ikke overraskende klar til de afgørende kampe. San Antonio Spurs skal besejres i semifinalen – eller Western Conference Finals som det rettere hedder – før Cleveland Cavaliers formentlig venter i finalen. King James og co. møder Boston Celtics der har genfundet fordums styrke, og der er lagt op til et brag af en finale i Eastern Conference. Dermed har vi stadig muligheden for en gentagelse af sidste års drømmefinale mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers. Oddssætterne mener at der skal ske mirakler hvis ikke Warriors eller Cavaliers løber med Larry O’Brien-trofæet.

Husk i øvrigt at du kan spille på og se gratis NBA live streaming hos flere spiludbydere. NordicBet er også lige nu klar med en ganske pæn velkomstbonus på op til 1.000 kr. Gennemspilskravene er seks (6) gange bonusbeløbet – og du spiller den fri via en mobil enhed. Læs mere om velkomstbonussen her.

(Artikelfoto: NordicBet)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.