Få et 100 kr. risikofrit livebet på French Open

Få et risikofrit livebet på French Open 2017

Få et 100 kr. risikofrit livebet på French Open 2017. Så godt lyder tilbuddet fra spiludbyderen NordicBet. French Open er årets største turnering på grus, og der er lagt op til en masse drama her i den afgørende uge to. Læs nedenstående guide til hvordan du nemt får fat på et 100 kr. risikofrit livebet på French Open.

Sådan får du et risikofrit livebet på French Open

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot hoppe videre til næste trin.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder “Få et 100 kr. risikofrit livebet på French Open” og er ganske nem at finde på spiludbyderens hjemmeside / mobile app. Tilmeld dig på siden.
  • Du får straks herefter et risikofrit livebet på 100 kr. Dette kan du bruge på et hvilket som helst French Open live-marked.
  • Du aktiverer dit risikofrie livebet ved at krydse af i den blå boks på spilkuponen, når du afgiver væddemålet. Du skal have mindst 100 kr. på din NordicBet-konto for at kunne placere dit risikofrie livebet.

Få dit risikofrie livespil her

Det med småt

  • Der er intet krav om et kvalificerende spil. Tilbuddet gælder til og med finaledagen i French Open (søndag d. 11. juni kl. 23.59).
  • Hvis dit risikofrie livebet taber, får du dine penge tilbage med det samme uden omsætningskrav. Hvis du til gengæld vinder, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt.
  • Du skal gennemspille nettogevinsten (gevinst – indskud) tre (3) gange til min. odds 1.50 indenfor 60 dage.

Det lyder alt sammen lækkert med et risikofrit livebet på French Open, men det er ikke alt fra den skandinaviske spiludbyder. NordicBet tilbyder også en velkomstbonus, som placerer sig fint fremme blandt konkurrenternes tilbud. Du får lige nu 100% – op til 2.000 kr. i bonus. Gennemspilskravene er seks (6) gange til odds 2.00. Odds 2.00 er ikke sådan helt nemt at ramme, men så tæller det til din fordel, at du har 60 dage til at spille bonussen fri. Som noget ganske anderledes skal du spille din velkomstbonus fri via en mobil enhed (app eller mobil browser). Læs alt om tilbuddet lige her.

NordicBet livestreamer alle kampe fra French Open ganske kvit og frit. Du skal blot have penge på din spilkonto eller have spillet et væddemål indenfor det seneste døgn. Det samme gør Unibet – læs alt om hvordan du spiller på og ser alle kampene fra Wimbledon ganske kvit og frit.

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig i løbet af kampen? Læs alt om tennis betting regler her.

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.