Få odds 5.00 på dansk sejr over Montenegro

Få odds 5.00 på dansk sejr over Montenegro hos spiludbyderen Betfair Sportsbook

Få odds 5.00 på dansk sejr over Montenegro – det regulære odds er normalt 1.53. Så godt lyder tilbuddet fra Betfair Sportsbook, som er parat til at spice aftenens VM-kvalifikationskamp op med et ganske flot tilbud. Skulle det ikke lykkes Hareide & co. at vinde over Montenegro, så får du din indsats tilbage som en bonus. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Følg nedenstående nemme trin og du er pludselig garanteret endnu mere spænding til kampen i Parken.

Sådan får du odds 5.00 på dansk sejr over Montenegro

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook med dette link og brug bonuskoden ZFBJMQ: Opret konto her.
  • Spil 100 kr. på dansk sejr over Montenegro. Du får i skrivende stund odds 1.53 på de danske drenge. Dit spil skal være et single-spil.
  • Vinder Danmark kampen, topper spiludbyderen op til odds 5.00, og din resterende gevinst udbetales som en bonus. Vinder Danmark ikke refunderes din kvalificerende indsats som en bonus. Bonusbeløb skal kun gennemspilles én gang til minimum odds 1.50. Det er utroligt attraktive gennemspilskrav.

Spil på Danmark til kæmpe odds her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos spiludbyderens Sportsbook. Spil på spillebørsen tæller ikke med.
  • Dit kvalificerende spil skal være på min. 100 kr. Hvis du spiller for mere end 100 kr. på Danmark får du stadig kun 100 kr. som kvalificerende indsats.
  • Spiller du flere væddemål på kampen er det dit første spil, der tæller som det kvalificerende spil.

Få odds 5.00 på dansk sejr over Montenegro

Danmark er gjort til pænt store favoritter imod det lille Balkan-hold. Hareides tropper er tvunget til sejr ovenpå sidste uges forsmædelige nederlag i Polen, og alt andet end en dansk sejr vil være en skuffelse og ikke mindst en overraskelse. Jovetic og co. er dog kommet flot fra start med fire point fra to kampe, så det er et hold med selvtillid der tropper op i Parken.

Danmark-Montenegro spilles tirsdag d. 11. oktober kl. 20.45 og du kan se kampen i Parken direkte på Kanal 5.

Betfair Sportsbook er den kendte spillebørs’ nye regulære bookmaker-produkt. Her spiller du ikke imod andre spillere, men som du plejer imod en bookmaker. Læs vores anmeldelse af det relativt nye produkt her.

Husk at konkurrenten NordicBet er på pletten med et 100 kr. live-freebet på Danmark-Montenegro. Det kræver blot lige, at du sætter et 100 kr. spil på kampen via din mobil før kampen fløjtes i gang. Læs mere om det flotte tilbud her. Er du til bonusser og freebets, så husk at tjekke vores bonussektion ud.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets største velkomstbonus