Få odds 8.00 på at FCM går videre imod Man Utd

Få odds 8.00 på at FCM går videre imod Manchester United i Europa League

Få odds 8.00 på at FCM går videre imod Manchester United i Europa League. Sådan lyder tilbuddet til alle nye kunder fra spiludbyderen Betfair Sportsbook. Det ordinære odds er blot 2.75, så der er tale om et ganske fordelagtigt tilbud. Der er kick-off på Old Trafford torsdag aften kl. 21.05.

Sådan får du odds 8.00 på at FCM går videre imod Manchester United

 • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Benyt bonuskoden ZFBJ48 ved oprettelse.
 • Placér et pre-match singlespil på at FCM går videre imod Manchester United til det aktuelle odds (2.75). Hvis du vil have det maksimale ud af dette tilbud, skal du sætte mindst 100 kr. på udfaldet. Du må gerne spille for mere end 100 kr., men det er kun en indsats op til 100 kr. som bliver odds-boostet til odds 8.00.
 • Hvis FCM sammenlagt går videre imod Man Utd og du dermed vinder dit spil, så vil du få din gevinst fra det ordinære odds med det samme. Resten (cirka 800 kr. – 275 kr. = 525 kr.) vil blive udbetalt som freebet tokens indenfor 24 timer efter kampens afgørelse. Lykkes det ikke for midtjyderne at gå videre og du derfor taber dit spil, vil du alligevel få din indsats tilbage (op til 100 kr.) som et freebet. Dermed kan du næsten ikke tabe på dette spil.

Få odds 8.00 på videre deltagelse til FCM her

Det med småt

  • Hvis du allerede er kunde kan du desværre ikke tage imod tilbuddet. Tjek i stedet vores side med masser af bonusser.
  • Dette tilbud berettiger dig også til 1.000 kr. i freebets. Læs mere om det her.
  • Du må ikke drage nytte af spiludbyderens cashout-funktion i forbindelse med dette tilbud. Cashout-funktionen betyder, at du lukker væddemålet før tid med med gevinst eller tab til følge.
  • Bemærk venligst, at det er Betfair Sportsbook, som tilbyder dig odds 8.00 på at FCM går videre og ikke selskabets spillebørs. Følg derfor links på denne side for at være sikker på, at du går til den rigtige side.
  • Et freebet hos Betfair Sportsbook fungerer på den måde, at man beholder overskuddet/gevinsten – ikke selve væddemålets indsats. Dit freebet skal være et single-spil.

Få flotte odds 8.00 på at FCM går videre imod Manchester United

FCM vandt til stor overraskelse for de fleste det første opgør på MCH Arena i Herning med 2-1, og der er dermed en realistisk chance for at midtjyderne kan kvalificere sig til 1/8-finalerne i Europas næststørste klubturnering. Ulvene skal enten håbe på, at de kan få skrabet sig en uafgjort med sig hjem fra Old Trafford – eller måske at de får scoret et mål, der kan betyde forlænget spilletid. En sejr over De Røde Djævle på Old Trafford er nok for meget at forlange, men mindre kan også gøre det.

Betfair Sportsbook er den internationale spiludbyders bookmaker-produkt. Hvis du ikke føler dig helt parat til at give dig i kast med en spillebørs, så er dette produkt en oplagt løsning. Læs mere i vores anmeldelse. Betsafe er også klar med et særdeles attraktivt tilbud. Foretag en indbetaling og få 200 kr. gratis spil på United-FCM.

Spiludbyderen NordicBet er også klar med et lækkert lille tilbud på EL-kampen på Old Trafford. Spil for 100 kr. – få 100 kr. risikofrit livespil.

Returopgøret i Europa League mellem Manchester United og FC Midtjylland spilles torsdag d. 25. februar kl. 21.05 og kan ses direkte på 6’eren.

(Artikelfoto: Daniel / Flickr)

Besøg Betfair Sportsbook og få odds 8.00 på kvalifikation til FCM