Få odds 8 på Brøndby-sejr over SønderjyskE

Få odds 8 på Brøndby i dagens kamp imod SønderjyskE. Det regulære odds er blot 1.40

Brøndby IF er kæmpefavoritter i dagens Superliga-kamp imod SønderjyskE. Odds på hjemmeholdet fra Vestegnen er blot 1.40, men spiludbyderen Betfair Sportsbook er klar med et godt tilbud til alle nye kunder. Få odds 8 på Brøndby i stedet for det regulære odds 1.40. Hvordan kan det lade sig gøre tænker du nok. Det kan det fordi der naturligvis er en øvre grænse for indskud og et gennemspilskrav på gevinsten. Gennemspilskrav er blot én gang til minimumodds 1.50, så der er tale om et forholdsvist attraktivt tilbud. Læs med her og se om tilbuddet falder i din smag.

Sådan får du odds 8 på Brøndby imod SønderjyskE

  • Opret en konto hos Betfair med bonuskoden ZFBJVR. Opret en konto via dette link. Foretag en indbetaling til spiludbyderen og sæt et single 1X2-spil på 50 kr. på Brøndby som vinder i dagens kamp imod SønderjyskE.
  • Vinder Brøndby modtager du den normale gevinst 50 kr. x .140 = 70 kr. som normalt. Du modtager derefter gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse. Du skal blot gennemspille bonusmidlerne én gang til minimum-odds 1.50 før de er spillet fri. Vi taler her om hele 330 kr. som bør kunne spille fri forholdsvist nemt.

Opret konto hos spiludbyderen her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun hos spiludbyderens sportsbook – ikke spillebørs. Har du allerede en konto hos en af de to produkter kan du desværre ikke tage imod dette tilbud.
  • Nettogevinsten fra dit 50 kr. spil på Brøndby er underlagt gennemspilskrav. Bonussen skal gennemspilles én gang til min-odds 1.50.
  • Læs venligst alle regler og vilkår på spiludbyderens hjemmeside før du drager nytte af tilbuddet.

Brøndby-Sønderjyske odds

Få odds 8 på Brøndby imod SønderjyskE - det regulære odds er blot 1.40

Hjemmeholdet Brøndby er gjort til store favoritter i kampen imod SønderjyskE. Udeholdet har ikke vundet i seks Superliga-kampe i streg, og selv om Brøndby også er inde i en lille down-periode virker det oplagt at Zornigers tropper henter sejren i dag.

De to hold har allerede mødt hinanden tre gange tidligere i 2017. I februar vandt Brøndby 2-1 i SønderjyskE, i april spillede de to hold 1-1 på Brøndby Stadion og slutteligt mødtes de to hold på Sydbank Park i maj. Her vandt hjemmeholdet 3-0, så der er bestemt ikke tale om en drømmemodstander for Brøndby. Meget er der dog sket for de to hold siden, så selvfølgelig skal hjemmeholdet være store favoritter hjemme på Brøndby Stadion, hvor holdet endnu ikke har tabt i denne sæson (4-1-0).

Brøndby – SønderjyskE – forventede opstillinger

Brøndby: Rønnow, Larsson, Hermansson, Roecker, Jung, Nørgaard, Vigen, Halimi, Mukhtar, Wilczek og Kliment.

SønderjyskE: Mielitz, Poulsen, Egholm, Luijckx, Rodrigues, Jakobsen, Jonsson, Römer, Scheel, Uhre og Zinckernagel.

Du kan se kampen fra Brøndby Stadion direkte på Canal 9 søndag d. 1. oktober kl. 16.00. Radioens P3 følger også kampen i programmet LIGA.

Husk også at spiludbyderen Betfair Sportsbook også tilbyder en regulær velkomstbonus, hvis du er den mere traditionelle type. Her får du tilbudt en 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr. Bonussen skal her spilles igennem hele otte gange til minimum-odds 1.80. Dermed er det tilbud en del sværere end dagens tilbud om odds 8 på Brøndby. Læs mere om den traditionelle velkomstbonus her. Hvis du er på udkig efter flere velkomsttilbud, så tjek vores bonusoversigt ud. Den er bugnende fuld af tilbud fra spiludbyderne – visse bedre end andre naturligvis.

Besøg Betfair Sportsbook og få en attraktiv 100% bonus på 2.000 kr.