Gratis live-streaming af US Open hos Unibet

Spil på og se gratis livestreaming af US Open 2017 hos Unibet

Årets sidste Grand Slam-turnering begynder i morgen, mandag d. 28. august. Der er naturligvis tale om US Open 2017 som spilles i New York, og spiludbyderen Unibet er på pletten med et lækkert tilbud. Spil på og se gratis live-streaming af US Open – det kræver blot at du har penge på din spilkonto eller har sat et spil indenfor det seneste døgn.

Sådan kan du se gratis live-streaming af US Open

  • Opret en konto hos spiludbyderen Unibet.
  • Sørg for at have penge på din konto. Minimumsindskuddet er blot 80 kr.
  • Du har også adgang til de mange kampe, så længe du har sat et spil indenfor det forudgående døgn.

Spil på og se masser af gratis live-streaming her

Det med småt

  • Du skal have 80 kr. på din spilkonto, hvis du skal se gratis live-streaming af US Open. Hvis din spilkonto er tom, kan du stadig drage nytte af live-streamingen, hvis du har placeret et spil indenfor de seneste 24 timer.

Gratis live-streaming af US Open samt odds på US Open 2017 herresingle fra Unibet

De to levende legender Roger Federer og Rafael Nadal er udråbt til at være de to helt store favoritter på det hurtige hardcourt-underlag i New York. De traditionelle udfordrere Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Milos Raonic og Andy Murray er alle ude med skader, så både Roger og Rafa må i år kæmpe alene mod de mange upcoming young guns. De fire afbud gør alt andet lige favoritværdigheden ganske meget større for de to spillere, som sammenlagt har vundet turneringen hele syv gange. Japanske Kei Nishikori har desværre også meldt afbud, så eksperterne snakker om det mest skadesplagede felt nogensinde.

Gratis live-streaming af US Open samt odds på US Open 2017 damesingle fra Unibet

Hos kvinderne ser turneringen som altid helt åben ud uden Serena Williams, som har hele seks US Open-titler på bucketlisten. Maria Sharapova har ikke helt fået det comeback som hun forventede, og russeren er ikke spået den store succes i New York. Den kontroversielle russer møder allerede i 1. runde finaleseedede Simona Halep, så måske er turneringen slut før den begynder for Sharapova, som vandt turneringen tilbage i 2006. Danske Caroline Wozniacki er seedet som nummer 5, og det ser jo umiddelbart fint ud på papiret. Desværre har hun trukket både Venus Williams og topfavoritten Garbine Muguruza på sin vej til en triumf i New York. Den danske tennis-darling har været i finalen i US Open to gange før (2009 + 2014) og betegner selv Flushing Meadows som sin favoritturnering, så der er selvfølgelig rimelige chancer for at gøre en god figur.

Flere gode tilbud på US Open 2017

Den populære skandinaviske spiludbyder Unibet er klar med op til flere spændende kampagner ifm. årets sidste Grand Slam-turnering. Du kan dagligt optjene risikofrie livebets á 50 kr. Du kan også få pengene retur som kontanter, hvis du taber på en herresingle-spiller, som taber i fem sæt efter at have vundet de to første sæt. Alle hajerne kan deltage i en ranglisteturnering, men den kræver naturligvis en del væddemål – og formentlig også en god portion held.

Hvad sker der hvis en spiller trækker sig midt i kampen? Læs med i vores artikel om tennis betting.

Husk også på at US Open ikke er det eneste du kan live-streame ganske kvit og frit hos Unibet. Spiludbyderen tilbyder også gratis live-streaming af Bundesligaen, Serie A, La Liga, Ligue 1, The Championship, NBA og meget mere. Læs mere om gratis live-streaming her.

(Artikelfoto: Steven Byles / Flickr)

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet