Hvornår taber Golden State Warriors?

Spil på hvem der først slår Golden State Warriors

De forsvarende NBA-mestre Golden State Warriors har lagt ud i suveræn stil, og holdet fra vestkysten står efter 23 kampe med 23 sejre. Den fantastiske bedrift har fået landets største spiludbyder, Danske Spil, til at sætte odds på hvornår Golden State Warriors taber deres første kamp. Bliver det LeBron James & co. der stopper de uovervindelige krigere?

Hvem kan stoppe Golden State Warriors?

Med sejren over Denver Nuggets tirsdag aften står Stephen Curry & co. med den tredjelængste “winning streak” i NBA-historien. Kun Los Angeles Lakers og Miami Heat har præsteret en længere sejrsrække. I 1971-72-sæsonen formåede LA Lakers med legender som Jerry West, Wilt Chamberlain og Gail Goodrich på holdet, at vinde 33 kampe i streg på vejen mod mesterskabet. Holdet sluttede sæsonen med blot 13 nederlag, så der var virkelig tale om en overbevisende sæson for det tidligere storhold. Så sent som i  2012-13-sæsonen præsterede Miami Heats med bl.a. LeBron James, Chris Bosh og Dwyane Wade på holdet, at vinde 27 kampe i streg. Denne præstation indebringer holdet en flot andenplads på listen over flest sejre i streg – foran netop Golden State Warriors med 23 kampe.

Spil på hvornår Golden State Warriors taber den første kamp

Spil på NBA her

Oddssætterne hos Danske Spil har mest fidus til et nederlag til de forsvarende NBA-mestre i næste kamp, hvor holdet skal en tur til Boston for at møde Celtics. Celtics er på ingen måde uovervindelige i denne sæson, og de ligger da også kun på andenpladsen i divisionen med 12 sejre og 9 nederlag. Første juledag tager Golden State Warriors imod LeBron James & co. i en gentagelse af sidste sæsons NBA-finale. Oddssætterne vurderer, at den kamp bliver en stor mundfuld for Curry & co. Cleveland Cavaliers er ikke på samme niveau som i sidste sæson, men holdet er stadig en top3-kandidat til mesterskabet. På papiret er Cleveland det bedste hold som Golden State skal møde i de kommende uger, og derfor er oddset naturligvis også ret lavt på netop den modstander.

Husk at du hver nat kan se NBA-basket ganske kvit og frit hos spiludbyderne. Læs mere om gratis NBA-live streaming her.

(Artikelfoto: Erik Drost / Flickr)

Spil på hvem der først stopper NBA-mestrenes flotte sejrsstime