Liberal Alliance spås kanon folketingsvalg

Oddsene på Liberal Alliance styrtdykker til folketingsvalget

2015 er året hvor statsminister Helle Thorning-Schmidt udskriver folketingsvalg. Senest d. 14. september skal valget om de 175 mandater stå, og allerede nu er der lagt op til en masse drama. Et af de partier som der bliver stillet størst forventninger til er Anders Samuelsens Liberal Alliance. Spiludbyderen Betsafe bakker nu de seneste opinionsmålinger op med nye odds på, hvordan det går de forskellige partier og Liberal Alliance står til et kanonvalg.

Liberal Alliance har skabt røre i den hjemlige politiske andedam med fremlæggelsen af en plan, der vil give Danmark og den danske økonomi en markant fremgang. Finansministeriet har haft den store lommeregner fremme for at afprøve Liberal Alliances økonomiske valgløfter, og resultatet er sød musik i Anders Samuelsens ører. 124.000 flere i arbejde og samfundsgevinster for over 100 mia. kroner lyder det fra ministeriet. Spiludbyderen mener, at rapportens konklusioner har styrket Liberal Alliance inden det forestående valg, og oddsene på det liberale parti daler da også i takt med medgangen.

Efter weekendens nyheder har oddsene på valget ændret sig. I går kunne man hente odds 1,80 på, at partiets ville ende med over 5,5 procent af stemmerne, og i dag betaler Betsafe blot pengene 1,45 gange igen på samme spil. Bookmakeren er dog ikke klar til gøre Liberal Alliance til regeringsparti, men den skandinaviske spiludbyder har alligevel sænket oddset fra 45,00 til 30,00 på at det sker.

Finansministeriets beregninger viser astronomiske samfundsgevinster ved at stemme på Liberal Alliance. Vi tror, at de meget håndgribelige resultater vil vinde mange liberale hjerter. Efter en kaotisk start for partiet er der kommet styr på gemakkerne, og partiet står som et stærkt alternativ til de øvrige partier på højrefløjen. Vi tror, at resultaterne har klædt Anders Samuelsen på til det bedste valgresultat i partiets historie,” siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Find spillet på Betsafe under Politik & Finans – Folketingsvalg 2015

Spil på Anders Samuelsen & co. her

Liberal Alliance odds folketingsvalg

Danske Spil har tidligere været ude med riven efter Liberal Alliance, der blev beskyldt for at have stjålet selskabets orange og blå farver. Det var dog heldigvis blot drillerier fra det tidligere spillemonopol.

Oddset Kath mener at Liberal Alliance har stjålet hendes farver

Læs vores anmeldelse af Betsafe

Opret en konto hos Betsafe

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.