Odds 7.00 på FCK-sejr i Champions League-kvalen

Få odds 7.00 på FCK-sejr i Champions League

Onsdag aften spilles den altafgørende returkamp i Champions League-kvalifikationen mellem APOEL Nicosia og FC København. Spiludbyderne vurderer at kampen er helt lige, og derfor er Betfair Sportsbook klar med et fremragende tilbud til alle nye kunder. Få odds 7.00 på FCK-sejr på Cypern – det regulære odds er blot 2.70. Skulle du i øvrigt tabe dit spil får du din indsats retur som en bonus – dermed kan du nærmest ikke tabe på dette tilbud.

Sådan får du odds 7.00 på FCK-sejr i Champions League-kvalen

  • Opret en konto hos spiludbyderen ved at benytte dette link og promokoden ZFBJKL.
  • Placér et singlespil på 100 kr. på en FCK-sejr i Champions League-kampen mod APOEL Nicosia på kampodds-markedet til det regulære odds. Det regulære odds er i skrivende stund i 2.70. Dit spil skal placeres på Betfair Sportsbook (ikke spillebørsen) og inden kampstart onsdag d. 24. august kl. 20.45.
  • Gevinsten fra det originale odds udbetales til din hovedkonto efter kampens afgørelse. Dvs. 2.70 x 100 kr. = 270 kr. Du modtager derefter resten af gevinsten som en bonus på din bonuskonto indenfor 24 timer efter kampens afgørelse. Dvs. 430 kr. bliver udbetalt som en bonus som har ganske enkle gennemspilskrav.
  • Skulle du tabe dit kvalificerende spil på en FCK-sejr i Champions League-kampen, får du din indsats tilbage som en bonus (op til 100 kr.).

Tag imod tilbuddet om odds 7.00 på FCK her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder hos Betfair Sportsbook.
  • Din bonus er gyldig i 90 dage og skal benyttes på Betfair Sportsbook. Du skal gennemspille din bonus én gang inden den kan udbetales sammen med potentielle gevinster. Du kan bruge din bonus til både single- og multispil og på alle sportsgrene, så længe dine odds er på min. 1.50.
  • Du kan godt benytte spiludbyderens specielle “Cash Out”-funktion på spil du placerer med din bonus, men hvis du vælger Cash Out på dit spil, vil dette ikke tælle til gennemspilskravet.

Vinder FCK over APOEL Nicosia på udebane? Lige nu får du odds 7.00 på FCK-sejr i Champions League-kvalen

Den første kamp i Parken endte med en smal 1-0 sejr til de københavnske løver, så cyprioterne er tvunget frem på banen. Sidst de to hold mødtes var i 2009, da FCK gik helt ned med flaget og tabte 3-1 på Cypern og dermed røg ud af Champions League-kvalen. APOEL Nicosia spillede sig videre i dette års kvalifikationsturnering ved at slå de norske mestre fra Rosenborg ud med en 3-0 sejr hjemme på Cypern – efter et 2-1 nederlag i Trondheim. Der er dermed tale om en særdeles svær modstander i kampen om en plads i det forjættede land: Champions League-gruppespillet.

Betfair Sportsbook er inde i en rivende udvikling og er lige nu ved at nærme sig Unibet og Bet365 i kampen om at være det bedste sted at spille. Læs vores anmeldelse af den britiske spiludbyder her. Hvis du ikke er til ovenstående tilbud om odds 7.00 på FCK-sejr i Champions League-kvalifikationen, så kan du i stedet gå efter markedets største velkomstbonus – med særdeles fordelagtige gennemspilskrav. Læs alt om det flotte tilbud her.

Kampen mellem APOEL Nicosia og FC København spilles onsdag d. 24. august kl. 20.45. Du kan se kampen direkte på TV3+.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets største velkomstbonus