Optakt og spilforslag til Coppa Italia-finalen Juve-Lazio

Optakt og spilforslag til Coppa Italia-finalen Juve-Lazio

Liga: Coppa Italia finale
Kamp: Juventus – Lazio
Kampstart: Onsdag d. 20. maj kl. 20.45
Spilforslag: Under 2.5 mål
Odds: 1.72 hos Betfair
TV: 6’eren

Onsdag aften tørner Juventus og Lazio sammen i Coppa Italia-finalen. Vi varmer op til kampen i Rom med optakt og spilforslag.

Coppa Italia-finalen spilles officielt på neutral bane i Rom – dvs. at det dog er så som så med neutraliteten, da den skal spilles på Lazios traditionelle hjemmebane Stadio Olimpico. Det bør betyde en lille fordel for Rom-klubben Lazio, som ellers stiller op til kampen som underdog.

Juventus har haft et hårdt program de seneste uger med Champions League-semifinaler imod Real Madrid og naturligvis den hjemlige Serie A. Den hjemlige Scudetto-titel er i hus, så medierne spekulerer naturligvis på, hvor seriøst træner Allegri tager onsdagens finale. Der er dog i vores øjne ingen tvivl om, at uanset hvordan Juve stiller op til kampen, så vil de gøre alt hvad de kan for at vinde en historisk triple. Den Gamle Dames seneste Coppa Italia-triumf ligger tyve år tilbage, så mon ikke man i Torino gerne vil på tavlen igen?

Lazio kæmper med i toppen af den hjemlige liga, og finalen i Coppa Italia er klubbens eneste mulighed for at vinde en titel i denne sæson. Holdet har været ret svingende den seneste måned, og holdet har kun netop gjort det man kan forvente og ikke mere. For blot en måneds tid siden mødtes de to hold i Serie A, og her vandt Juve 2-0 hjemme på Juventus Stadium. Uafgjort hjemme mod Chievo og ude mod Atalanta, samt et nederlag til Inter er nogle af de skuffende resultater som hovedstadsklubben også har hevet i land den seneste måned.

Spil på Juve-Lazio her

Juves trup til onsdagens kamp er stort set uden ændringer. Morata er ude med karantæne, mens Marchisio er skadet. Morata forventes erstattet af Llorente, mens Marchisios afbud formentlig betyder en startplads til Sturaro. Den unge italiener nærmer sig et gennembrud på en uhyre god midtbane, så fraværet af Marchisio er til at overse. Juve stiller desuden også uden Buffon i pokalen.

Lazio må undvære midtbanespilleren Biglia. Biglia er fast mand hos de lyseblå fra Rom, men afbuddet bør ikke betyde det store på en ligeledes stærk midtbane.

Vi forventer en ganske lige kamp. Juve er det bedste hold – det kan der ikke være tvivl om. Men kampen kan nu alligevel blive tættere end de zebrastribede ønsker sig. Først og fremmest spilles kampen på det olympiske stadion i Rom, og det giver Lazio en lille fordel. Det må alt andet lige give en lille psykologisk fordel til Lazio. Dernæst har Juve været igennem et knaldhårdt program på det seneste, og det bør også kunne mærkes – specielt sidst i kampen. Godt nok stillede man op i noget der ligner et andethold i weekendens kamp imod Inter, men alligevel giver det en form for stress med så mange kampe på så kort tid. Kampen bør være vigtigere for Lazio end Juve, og vi tror at disse ekstrafaktorer gør, at vi får en jævnbyrdig kamp. Juve har på det seneste ikke rigtigt haft gang i angrebsspillet, og holdet virker til at være alt for afhængig af Tevez oppe i front. Ser man bort fra 4-0-sejren over nedrykkede Parma, så har Lazio også haft svært ved at finde nettet den seneste måned. Godt nok har man en særdeles farlig offensiv med Klose, Candreva og Anderson oppe i front, men på udebane falder de to sidstnævnte oftest tilbage på en særdeles kompakt midtbane. Derfor kan vi sagtens se en tæt og jævnbyrdig kamp, som skal afgøres blandt de to holds 8-10 midtbanespillere.

Vi spiller under 2.5 mål i en taktisk og jævnbyrdig Coppa Italia-finale. Vi får odds 1.72 hos Betfair og det tager vi imod med kyshånd. Flere andre spiludbydere er helt nede i 1.60-1.65.

Spil på Juve-Lazio her

Forventede opstillinger

Juventus: (4-3-2-1): Storari; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Pirlo, Pogba; Pereyra, Tevez; Llorente

Lazio: (4-3-3): Marchetti; Basta, De Vrij, Mauricio, Radu; Parolo, Ledesma, Lulic; Candreva, Klose, Anderson

Coppa Italia-finalen mellem Juventus og Lazio spilles onsdag d. 20. maj kl. 20.45 og vises direkte på 6’eren.

Juve-Lazio odds

Odds på Juve-Lazio - Coppa Italia-finale

Læs vores anmeldelse af Betfair

Få et risikofrit væddemål på 350 kr. hos Betfair

Opret konto hos udbyderen med markedets højeste odds; Betfair

Besøg Betfair og få markedets højeste odds og gratis spil for 350 kr.