Optakt til aftenens Champions League-opgør

Optakt til Real Madrid-Dortmund og Paris SG-Chelsea
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Champions League-kvartfinalerne bød igår på to mindre overraskelser, da hverken Barcelona eller Bayern München var i stand til at vinde trods markant overtag i spil og chancer. I dag spilles de to sidste kvartfinaler, og igen i dag er der lagt op til nogle drabelige opgør. Unibets eksperter har taget pulsen på de to spændende opgør.

Real Madrid – Dortmund

Dette spansk-tyske opgør er en tro kopi af sidste sæsons semifinale i Champions League. Dengang trak Dortmund det længste strå, så det er madrilenerne der tørster efter revanche. Forudsætningerne bør også være bedre for Real i denne sæson, og i aften går de på banen som markante favoritter.

Real Madrid er uden Arbeloa, Khedira og Jese, men ingen af dem tilhører den øjeblikkelige startopstilling. Derudover er Marcelo heller ikke med. Dortmund stiller op til aftenens kamp på Santiago Bernabéu i en særdeles svækket udgave. Subotic, Gündogan, Lewandowski, Blaszczykowski, Schmelzer og S. Bender er alle ude, og de er alle mere eller mindre selvskrevne til startopstillingen når de er skadesfrie. Specielt afbuddet fra Lewandowski må give træner Klopp dybe panderynker.

Real Madrid:

Casillas, Pepe, Carvajal, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Modric, di Maria, Ronaldo, Bale og Benzema.

Dortmund:

Weidenfeller, Hummels, Papastathopoulos, Piszczek, Durm, Kehl, Mkhitaryan, Aubameyang, Sahin, Grosskreutz og Reus.

Se Unibet-eksperterne Anders Sigdal, Per Marxen og Jacob Gaxe Gregersen diskutere aftenens kamp. De er alle enige om, at Dortmund får det rigtigt svært.

Paris SG – Chelsea

Zlatans PSG tager imod Chelsea i det der før kvartfinalernes begyndelse, blev vurderet til at være det mest jævnbyrdige og uforudsigelige opgør.

Nyrige Paris SG har imponeret stort i denne sæson, og de mange indkøbte stjerner ser ud til at have fundet melodien sammen. Zlatan og Cavani udgør en af verdens farligste angrebsduoer, og på sidelinjen regerer Laurent Blanc stjerne-tropperne med hård hånd. Holdet har vundet de seneste ni kampe, så det er et hjemmehold fyldt med selvtillid, som tager imod Chelsea. Mourinhos Chelsea er ved at dumme sig i den hjemlige Premier League, og spørgsmålet er om Champions League er bedste bud på en titel til London-klubben i denne sæson.

Hos PSG er der tvivl om den hollandske forsvarsspiller van der Wiel, men ellers er der ingen markante afbud. Chelsea er uden Eto’o, Matic (ikke spilleberettiget) og muligvis Cole.

PSG:

Sirigu, Jallet, Silva, Alex, Maxwell, Verratti, Motta, Matuidi, Lavezzi, Cavani og Zlatan.

Chelsea:

Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Luiz, Ramires, Oscar, Schurrle/Villiain, Hazard og Torres

Unibet-eksperterne er klar med spiltips til dette opgør. De ser alle tre frem til en taktisk og målfattig affære.

Husk også på, at NordicBet er klar med Second Chance på kampen mellem Real Madrid og Dortmund. Scorer Cristiano Ronaldo kampens første mål, så kan du få op til 500 kr. tilbage på evt. tabte væddemål på følgende markeder: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid, dobbeltchancen og halvlegsresultat. Læs mere hos NordicBet.

Unibet tilbyder hele to gode tilbud på aftenens opgør. Som altid er der overtidsforsikring på Champions League-kampene, og du kan tilmed få 50 kr. gratis, hvis du spiller fem live-væddemål på kampene. Læs mere om dette tilbud hos Unibet.

Følg Jacob Gaxe Gregersen på Twitter

Følg Per Marxen på Twitter

Følg Anders Sigdal på Twitter

Læs vores anmeldelse af Unibet.

Opret konto hos Unibet.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk