Optakt til Manchester-derby

Optakt til Manchester-derbyet mellem United og City.
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

I aften spilles en af sæsonens vigtigste kampe på Old Trafford i Manchester. Der er naturligvis tale om braget mellem de to lokalrivaler Manchester United og Manchester City.

Rød mod blå i Manchester er altid et stort opgør, men lige nu er der masser af faktorer, der gør aftenens kamp til et brag af dimensioner. Hjemmeholdet United er slet ikke ovre krisen til trods for to flotte sejre i sidste uge, og City er stadig førsteudfordrer til Chelsea i kampen om det engelske mesterskab. For hjemmeholdets pressede manager kan man sige, at de to vigtige sejre i sidste uge over henholdsvis Olympiakos i Champions League og West Ham i Premier League, begge hurtigt er  glemte, hvis man taber til den evige rival.

Manchester United er ude af kampen om mesterskabet, men kampen er livsvigtig for ikke mindst holdets manager Moyes. Holdet svinger meget, og det er svært at vurdere, hvor stærkt holdet er lige nu. Tabet til Liverpool gjorde rigtig ondt, og lukkede endegyldigt håbet om at kæmpe med om de bedste placeringer, men avancement i tabellen er nødvendig for hjemmeholdet for at komme med i næste års Champions League. Hjemmekampen mod Olympiakos viste, at holdet stadig indeholder stor kvalitet, men det var også på en lidt billig baggrund. Det samme kan man sige om udekampen imod West Ham i weekenden. Man kan med rette konkludere, at Uniteds gode sidste uge skete på bekostning af to svagere modstandere. Van Persie er ude med en skade, og det betyder formentlig, at Wellbeck starter som eneste mand på toppen.

City har efter en periode med nogle svingende præstationer imod Barcelona og et nederlag til Wigan igen fundet melodien. I weekenden blev Fulham sendt hjem med en 0-5 afklapsning, og Toure ser igen ud til at være en af ligaens absolut bedste spillere. City er stadig uden første-angriber Aguero, men både Dzeko og Jovetic står klar som afløsere.

Historisk set skiftes holdene til at vinde over hinanden, og det er svært at bruge statistikken til noget. I så vigtig en kamp plejer logikken ofte at gå af fløjten, og det bliver en uforudsigelig kamp uanset form og tidligere indbyrdes resultater. City har dog vundet over United i holdenes seneste to opgør, og har dermed en lille fordel. Bookmakerne har gjort City til favorit, og det er naturligvis ikke tit at United er underdog hjemme på Old Trafford.

Spiludbyderen NordicBet er klar med endnu en omgang “Second Chance”. Second Chance betyder, at du kan få op til 500 kr. retur på tabende væddemål på udvalgte markeder, hvis der falder et rødt kort. De udvalgte markeder er: Korrekt resultat, halvleg/fuldtid, rødt kort og halvlegsresultat. Læs de specifikke regler og vilkår på Nordicbets hjemmeside.

Manchester United: David De Gea, Rafael, Phil Jones, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Juan Mata, Michael Carrick, Danny Welbeck, Luis Antonio Valencia, Marouane Fellaini og Wayne Rooney.

Manchester City: Joe Hart, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Martin Demichelis, James Milner, Samir Nasri, David Silva, Fernandinho, Yaya Toure, Edin Dzeko

Se optakt hos Unibet med Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk